سلام دوستان ؛ من وقتي مطلبي رو تايپ ميكنم با اينكه مطمئن هستم وسط چين هست و در قيمت ويرايشگر متن نيز به اين صورت نمايش داده ميشود اما در سمت كاربري اين متون راست چين ميشن ؛ ميشه بگيد بايد چيكار كنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان ؛ من وقتي مطلبي رو تايپ ميكنم با اينكه مطمئن هستم وسط چين هست و در قيمت ويرايشگر متن نيز به اين صورت نمايش داده ميشود اما در سمت كاربري اين متون راست چين ميشن ؛ ميشه بگيد بايد چيكار كنم ؟
سلام
به css قالبتون بريد و در كلاس content گزينه ي text-align:right; رو برداريد.
البته بايد قالبتون رو آنلاين كنيد تا دقيقتر بهتون آدرس بدم
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام قالبم رو آنلاين كنم ؟!! منظورتون اينه كه آدرس وب سايت رو بدم ؟!! اين آدرس وب سايت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مثلا اگر به لينك واحدهاي شهرداري--› عمران بريد مطلبي رو نوشتم كه وسط چينه ولي اينجا راست چين نشون ميده ؛؛ اگر منظورتون از آنلاين كردن قالب چيزه ديگري هست بگيد انجام بدم ؛ ممنون دوست عزيز ...
شما در فایل template.css خصوصیت text-align:center را برای body ست کردیدو در فایل template_rtl.css اصلا ست نکردید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arashmmm1414 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای هر دوی آنها
را ست کنید. تا هر align ای که در مدیریت مطالب میدهید اعمال شود.کد:text-align: justify;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arashmmm1414 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزيز ؛
من اينكار رو انجام دادم ولي تغييري نكرد ؛ يه سوال ؟ وقتي اينكار ها رو انجام بدم براي مطالبي كه از قبل هم گذاشتم اعمال ميشه ؟ يا بايد حتما مطلب جديدي بنويسم ؟!! البته از وسط چين بودن مطالب قبلي نيز اطمينان دارم ... و حتي يك بار هم رفتم براي ويرايش و باز هم مطمئن شدم كه وسط چين هست ...
ممنون ميشم يه بررسي ديگه بكنيد و به من كمك كنيد ؛
دقیقا میخواهید کجای این سایت وسط چین شود ؟نقل قول:
اون قسمت مورد نظر و لینک شو بدید تا خدمتتون عرض کنم چکار باید انجام بدید
سلام ؛
به عنوان مثال توی این صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و توی این صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تمام این صفحات text-align:center ست شده است ولی چون اینها width ندارند شما نمیتوانید تغییراتی که داده اید را مشاهده کنید به عنوان مثال اگر این کد را به انتهای template_rtl.css تون اضافه کنید درست میشودنقل قول:
کد:table.contentpaneopen p{width:500px}
سلام ؛
من اينكار رو هم انجام دادم ولي باز هم درست نشد ؛ الان كدهاي فايل template_rtl.css به اين صورت است :
/* Phoca Template - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] */
body{
direction: rtl;
text-align: justify;
table.contentpaneopen p{width:500px}
}