سلام
من تازه با مامبو آشنا شدخام.براي استفادخ از آن سيستم عامل چه بايد باشد؟ لينوكس ؟ و توضيحات مقدماتي تر را كجا ميتوانم پيدا كنم؟
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من تازه با مامبو آشنا شدخام.براي استفادخ از آن سيستم عامل چه بايد باشد؟ لينوكس ؟ و توضيحات مقدماتي تر را كجا ميتوانم پيدا كنم؟
با تشكر
سلام دوست عزيز
به انجمن مامبولرن خوش آمديد .
آموزش زير رو مطالعه كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا در بدو ورود قوانين انجمن را مرور كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مطالعه لينك اول اگر باز هم مشكلي داشتيد در انجمن مربوطه با توجه به قوانين مطرح كنيد .
يا علي
سلام
از من ميشنويد هر چي آموزش تو سايت هست رو بخونيد
قوانين رو حتما بخونيد خيلي مهمه تو راحتي همه
هر جا گير كرديد اول سرچ كنيد
معمولا به نتيجه ميرسه
موفق باشيد، يا علي
يه مورد ديگه: شما نكنه فكر ميكنيد كه بايد مامبو رو روي دستگاه خودتون مثل بقيه برنامه ها نصب كنيد؟
اگه درست حدث زدم تصورتون يه مقدار اشتباهه
شما مامبو رو يا روي سرور واقعي كه گرفتيد، يا سرور مجازي (روي دستگاه خودتون با سيستم عامل win يا linux) نصب ميكنيد.
بعد كار هايي رو كه عرض كردم و تو آموزش ها مطالعه كرديد رو انجام ميديد
بعد اگر سايت رو روي سرور مجازي روي كامپيوتر خودتون (localhost) نصب كرديد، بايد طبق آموزش مربوط به انتقال از local به server به server خودتون منتقل ميكنيد
و سايتتون upload ميشه
و همه ميتونند سايت زيباتون رو ببينند
موفق باشيد
يا علي
[quote author=H_SH_VB link=topic=4090.msg25100#msg25100 date=1168776384]
يه مورد ديگه: شما نكنه فكر ميكنيد كه بايد مامبو رو روي دستگاه خودتون مثل بقيه برنامه ها نصب كنيد؟
اگه درست حدث زدم تصورتون يه مقدار اشتباهه
شما مامبو رو يا روي سرور واقعي كه گرفتيد، يا سرور مجازي (روي دستگاه خودتون با سيستم عامل win يا linux) نصب ميكنيد.
بعد كار هايي رو كه عرض كردم و تو آموزش ها مطالعه كرديد رو انجام ميديد
بعد اگر سايت رو روي سرور مجازي روي كامپيوتر خودتون (localhost) نصب كرديد، بايد طبق آموزش مربوط به انتقال از local به server به server خودتون منتقل ميكنيد
و سايتتون upload ميشه
و همه ميتونند سايت زيباتون رو ببينند
موفق باشيد
يا علي
[/quote]
سختش نكنيد! بزار ببينيم خود آقاي حسني چه برداشتي ميكنن بعد اگر لازم بود راهنمايي مرحله به مرحله ميكنيم.