سلام من میخوام یه هاست پولی خریداری کنم البته نا محدود باشه و ماهانه حساب کنه خواستم نظرات دوستان رو بدونم لطفا راهنمایی کنید تا یه هاست خوب و حرفه ای و امن بگیرم ممنون@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخوام یه هاست پولی خریداری کنم البته نا محدود باشه و ماهانه حساب کنه خواستم نظرات دوستان رو بدونم لطفا راهنمایی کنید تا یه هاست خوب و حرفه ای و امن بگیرم ممنون@};-
معمولا تمدید این خدمات سالیانست
من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو پیشنهاد میکنم
ولی این سایتی که گفتین نا محدود نداشت
من منظورم یه هاستیه که ماهانه حساب کنه سرعت و امکاناتش خوب باشه نا محدودم باشه
اینکه گفته 20000 مگابایت ماهانه یعنی تا چقدر کاربر رو میتونه آنلاین پشتیبانی کنه؟
من فکر کنم شما نیاز به resalary هاست داشته باشید . میتونید عبارت resalary هاست را در گوگل جستجو کنید.
resalary هاست چی هست؟چه مزیتی داره یا احیانا چه معایبی داره؟
در ضمن سرچ کردم ولی همش سایتهای خارجی اومد
این هاستی که گفتم به نظرتون خوبه بخرم؟
و اینکه گفته 20000 مگابایت ماهانه یعنی تا چقدر کاربر رو میتونه آنلاین پشتیبانی کنه؟
اگرم هاست خوبی سراغ دارین که حرفه ای و هم بتونه تعداد زیادی کاربر رو پشتیبانی کنه معرفی کنید ممنون
سلام
دوستان عنايت داشته باشند كه هر گونه تبليغ در زمينه هاستينگ وخدماتي مشابه مامبولرن و مامبو سرور دراين انجمن خلاف قوانين انجمن هستش
لطفاً دوستان قوانين انجمن رو مجدداً مطالعه كنند تا از اين به بعد شاهد چنين پست هايي نباشيم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي اطلاعات بيشتر در اين زمينه بهتره كه به انجمن هاي تخصصي هاستينگ مراجعه كنيد تا سريعتر و بهتر مشكلتون رو پيگيري كنند.
توصيه ما هم مامبو سرور هستش
موفق باشيد
شما که خودتون دارید تبلیغ هاستینگ دیگری رو می کنید من عرض کردم قصد تبلیغ نیست اصلا" شرکت افرانت نیازی به تبلیغ نداره آیا در انجمن های تخصصی نامی از شرکت ها و مشاهده هزینه ها و قابلیت ها وجود نداره!کاربری که پست رو اشتباه جایی میزنه وظیفه ناظرین هست که پست رو انتقال بدن به جایگاه خودش.
شركت مامبو سرور حامي جوملا فارسي هستش. در ضمن مامبو سرور و مامبولرن(جوملافارسي) در وقع يك مديرداره. توي قوانين هم قيدكرديم. مي تونيد يكبار قوانين رومطالعه كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما سعي كنيد مواردي رو كه مربوط به خودتون هست رو رعايت كنيد.
در صورتي كه پستي به اشتباه زده شده باشه گزارش بديد، رسيدگي خواهيم كرد.
موفق باشيد