مشکل عجیب در نمایش مسیر سایت
سلام
چند روز پیش توی انجمن سوال کردم چه مسیریابی برای سایت استفاده کنم چون مسیریاب فعلیم قاطی کرده که دوستا صحبتایی کردن (کار به اونا ندارم)[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امروز هم مجددا مسیریاب خود جوملا رو که پاک شده بود و هم دو مسیریاب دیگه نصب و امتحان کردم اما همه شون مسیر رو اشتباه نشون می دادن
مثلا در صفحه نخست به جای خانه، مسیر یکی از مطالب در یکی از زیر مجموعه ها رو نشون می داد
این مشکل از کجا می تونه باشه؟ از دیتابیس؟ یا چیز دیگه؟
اینم بگم که این مشکل به همراه چند مشکل دیگه(مثلا کامپوننت هام بودم اما جوملا نمی شناخت، یه ماژول گوگل پلاس گذاشته بودم قاطی کرده بود، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و ....) از زمان به روزرسانی به وجود اومد
و باز اینم بگم که برای رفع مشکلات به روزرسانی هم سوالای زیادی پرسیدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون