سلام0ac96aa22c
م. چطور میتونم مطالب سایتم رو جدول بندی کنم؟ برای این کار از word هم استفاده کردم، اما به محض اینکه جدول رو داخل جوملا paste میکنم ، جدولم خراب میشه با اینکه داخل word هیچ مشکلی نداره. ممنون میشم اگه بتونید هر چه سریعتر کمکم کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام0ac96aa22c
م. چطور میتونم مطالب سایتم رو جدول بندی کنم؟ برای این کار از word هم استفاده کردم، اما به محض اینکه جدول رو داخل جوملا paste میکنم ، جدولم خراب میشه با اینکه داخل word هیچ مشکلی نداره. ممنون میشم اگه بتونید هر چه سریعتر کمکم کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مشاهده کنید.
اگه منظورتون همون Editor - TinyMCE هستش این قسمت که پارامترهای پلاگین و گزینه تابعی نداره...
اگر از مدیریت پلاگینها بروید در قسمت پارامترها اون گزینه رو میتونید مشاهده کنید و در صورت تنظیمات درست
دکمه ایجاد جدول + کلی دکمه دیگه به ادیتورتون اضافه خواهد شد.
آره از مدیریت پلاگین میرم اما میشه بگید این گزینه داخل پارامترهای پلاگینه یا داخل پارامترهای پیشرفته
---
باور کنید همچین گزینه ای داخل پارامترهای پلاگین نیست.
میشه بگید باید چیکار کنم.
ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید
چون شما در قسمت جوملا 1.5 پست دادید بنده تنظیمات مربوط به 1.5 گفتم . آیا نسخه جوملاتون 1.5 است ؟
یک پکیج جوملا از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]i دانلود کنید و این موردی که عرض کردم در مدیریت پلاگینها موجوده .
اگه بخوام پهنای سلول های جدول رو بیشتر کنم، چه کاری باید انجام بدم؟
---
آره 1.5 هست.
دوستانتون مشکلم رو حل کردن
ممنون
میشه بگید چطور پهنای سلول هایجدولم رو میتونم بیشتر کنم؟