دوستان يكي كمك كنه من مي خواهم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اين صحفه رو درست كنم كمك كمك
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان يكي كمك كنه من مي خواهم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اين صحفه رو درست كنم كمك كمك
اینو که فقط خود میتونی ببینی داداش ؟
راستی از چه جوملایی استفاده کردی؟
سایت شما خیلی جالبه از سایتی دانلود کردین یا خودتون ساختین ؟
منم برق هستم
میشه لینک دانلود بدین
درود
اگر خواستید اطلاع دهید تا بهتون بدم
موفق باشید
خیلی ممنون میشم من میخامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان يكي جواب من رو بده كمك كمك همه ميان نگاه ميندازن
دوست عزیز مشکل شما چی هست ؟ شما که مشکل خود را به طور کامل توضیح نداده اید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed1376 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط siamakbyt [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایمیل خود را از تایپیک حذف کنید . به ایمیل ارسال نمیشود . اپلود و لینگشو بهتون میدم .
نسخه ای که دارم روی جوملا 1.5 جواب می دهد روی 1.7 تست نکرده ام .
موفق باشید
ممنون منتظرم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed1376 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مسیر ذیل بروید :
administrator--->template---->your template---->css---->login.css
موفق باشید