سلام به همه
من کلی گشتم ولی کامپوننت جی کامنت برای جوملا 2.5 رو که البته فارسی هم باشه رو نیافتم ...
اگر کسی لینکی چیزی داره واقعا ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
من کلی گشتم ولی کامپوننت جی کامنت برای جوملا 2.5 رو که البته فارسی هم باشه رو نیافتم ...
اگر کسی لینکی چیزی داره واقعا ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشابه Jcomment است ولی فارسی نیست
سلام
نسخه 2.3.0 فارسی شده و بزودی توسط تیم جوملا فارسی منتشر خواهد شد ! کمتر از یک هفته ! اخبار سایت را دنبال کنید.
این نسخه با جوملا 2.5 سازگار خواهد بود و همچنین تاریخ آن بدون هک در سورس سازگار با جوملا خواهد بود !
همچنین آموزش استفاده از کامپوننت در دانشنامه نوشته خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
از اونجایی که من زیاد عجله ندارم ؛ منتظر میشم تا این افزونه توسط شما منتشر شه .
از همینجا هم از زحماتتون کمال تشکر رو دارم ...:thanks:
این کامپوننت حاضر هست و باگهایی که با زبان فارسی داشت را به منتشر کننده مرجع کامپوننت گزارش کردیم که در پاسخ اعلام کردند بزودی نسخه جدید این کامپوننت با رفع اشکالات منتشر خواهد شد.
پس از انتشار نسخه کاملاً سازگار با زبان فارسی اطلاع رسانی خواهیم کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
قرار شد این هفته منتشر بشه توسط جوملا فارسی؟
بزودي منتشر خواهد شد.
در حال تست هستيم كه مشكلي توي كامپوننت وجودنداشته باشه
موفق باشيد
خواهشا لطف کنید اضافه کنید به افزونه ها ممنون
چشم. درمراحل تست هستش.
درنظر داشته باشيد كه كيفيت بومي سازي براي ما خيلي مهم هست. به همين خاطر زمان مي بره. صبور باشيد و اخبار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همچنين دايركتوري [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو پيگيري كنيد
موفق باشيد
سلام
آیا کارایی و امکانات این کامپوننت بیشتره یا
JooComments ؟؟؟؟؟؟