سلام
من از 1.7.5 به 2.5.1 ارتقا دادم فقط دکمه تغییرات ویرایشگرم نیستش و نمیتونم مطلب بذارم
کمک فوری نیاز داشتم
یک تصویر هم ضمیمه کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از 1.7.5 به 2.5.1 ارتقا دادم فقط دکمه تغییرات ویرایشگرم نیستش و نمیتونم مطلب بذارم
کمک فوری نیاز داشتم
یک تصویر هم ضمیمه کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
بسته کامل جوملا 2.5.1 رو روی جوملا حودتون اکسترکت کنید و سپس پوشه installtion رو حذف کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درست شد
حالا زبان پیشفرض سایتم انگلیسی شده میخام فارسی باشه تمام گزینه ها رو هم در قسمت زبان روی فارسی گذاشتم چه کاربری و چه مدیریت ولی سایت انگلیسی هست
پک زبان فارسی رو هم نصب کردم پاسخگو نبود قسمت مدیریتم کامل فارسی هست و مشکلی نداره
چه تنظیماتی رو باید کجا بهش بدم
؟؟
مرسی مرسی
اگر جوملا فارسی رو جایگزین میکردید مشکلی نداشتید
میتونید بسته فارسی رو دریافت کنید و نصب کنید
و استفاده نمائید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من ورژن 2 رو هم نصب کردم
جوملایه من هم فارسیه از این سایت؟
فهمیدم
پلاگین ***** زبان روشن بود شاد باشید