با اینکه این مشکل در فروم های دیگه هست می خواستم برای جوملا 2.5 دلیلش را پیدا نمایم. بعضی وقتها تا 10 دقیقه سرعت صفحات بشدت پایین میاد بنظر شما اشکال از سرور می تونه باشه و یا از خود جوملا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با اینکه این مشکل در فروم های دیگه هست می خواستم برای جوملا 2.5 دلیلش را پیدا نمایم. بعضی وقتها تا 10 دقیقه سرعت صفحات بشدت پایین میاد بنظر شما اشکال از سرور می تونه باشه و یا از خود جوملا؟
با سلام
درود
به خیلی از ایتم ها می تواند مربوط باشید .
اپتایم سرور
قالب شما
حجم سایت شما
سرعت اینترنت شما
و خیلی ایتم های دیگر . باید سایت باشد تا بررسی شود
موفق باشید
سلام
منم همین مشکلو دارم ، بعد از این که جوملا 1.5 با کلی حجم اطلاعاتی و کلی دردسر به جوملا 2.5 ارتقا دادم ، الان سرعت لود خیلی پایینی داره حتی تو قسمت مدیریت هم سرعت خیلی پایین هستش در صورتی که تو ساب دامین های دیگه که هنوز جوملا 1.5 هستش سرعت مثل قبل و تغییری نکرده .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز من هر دو سایت را در یک زمان بارگزاری کردم و هر دو در یک زمان باز شد .
اما هاست شما فضای کافی دارد ؟
ایا هاست شما با معیار های و ایتم های جوملا 2.5.1 سازگاری کامل دارد ؟
سرعت نت شما به چه صورت میباشد ؟
موفق باشید
دروود
از سرویس دهنده هاستینگ مناسب استفاده کنید و موارد اموزشی زیر رو رعایت کنید مشکلی نخواهد بود
قالب ها و افزونه های استاندارد هم در این مورد بسیار نقش مهمی ایفا میکنند
شاد و سلامت در پناه ایزد