من می خواستم جوملا رو روی هاست " یوهاستینگ " نصب کنم اما هر کار کردم نشد ، میتونید منو راهنمایی کنید ؟ :cry:
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خواستم جوملا رو روی هاست " یوهاستینگ " نصب کنم اما هر کار کردم نشد ، میتونید منو راهنمایی کنید ؟ :cry:
سلام
مشکلتون رو دقیق بگید شما چه مراحلی رو طی کردید که نتونستید انجام بدید !
یه راه آسان جهت نصب جوملا در هاست رایگان هست!
در کنترل پنل : گزینه Auto install رو پیدا کنید رو روش کلیک کنید
در صفحه باز شده از فهرست سیستم های مدیریت محتوی جوملا رو انتخاب کنید تا خودش براتون نصب کنه!
سپس در صفحه باز شده اطلاعات هاست و دیتابیس و رمز عبور رو بهش بدید! (با اینکار خودش دیتابیس میسازه جوملا رو نصب می کنه و تحویلتون میده)
موفق باشید
درست اما من جوملای فارسی میخام
شما هم میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید
و هم میتونید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو برروی جوملا انگلیسی نصب کنید.
در صورت نیاز از دانشنامه جوملا استفاده کنید که لینک اش در امضا بنده موجوده.
من آپلود کردم ولی نام دیتابیس رو قبول نمیکنه ! نام دیتابیس رو باید از کجا بیارم ؟!
سلام
شما به صورت اتو اینستال نصب کردید جوملا رو یا جوملا رو به صورت دستی نصب کردید!
موقع نصب جوملا 2 راه وجود داره یکی که خودتون از بخش database دیتابیس جدید بسازید و نصب جوملا رو آغاز کنید و دیگری زمانی که به صورت اتواینستال جوملا رو نصب می کنید اطلاعاتی رو باید وارد کنید این اطلاعات شامل : نام دیتابیس -زمر دیتابیس و ... هستند!
حالا از هر روش رفتید باید خودتون نام دیتابیس و رمز عبور رو داشته باشید ! من تعجب میکنم میگید نام دیتابیس رو باید از کجا بیارم!
به چه روش جوملا رو نصب کردید؟
به صورت دستی آپلود کردم ! در مراحل نصب نام دیتابیس میخواد وارد میکنم میگه قادر به اتصال به دیتابیس نیست.
شما دیتابیس ساختید؟
در هاست های رایگان نام هاست : لوکال هاست نیست! خودشون یه نامی دارند !
اگه اتو اینستال کنم چجوری باید زبان رو فارسی کنم ؟ یعنی فایلی که قرار دادین رو کجا آپلود کنم ؟
مشکل حل شد ممنون !