-
ویکی ساز جوملا
برای مستند سازی و (به قول عوام داکیومنتیشن) افزونه ای می خوام که بتونم مثل ویکی پدیا از اون استفاده کنم و می دونم که جوملا هم برای این منظور یه سری افزونه داره (طبق گفته کارشناسان متخصص جوملا)
خواهش می کنم اگه کسی افزونه های رایگان در این خصوص سراغ داره به من معرفی کنه و لینک دانلودش رو قرار بده
من با جوملا 1.5 کار می کنم و هاست من هم local هستش
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
می شه طرز نصب و کارش رو هم یه توضیح مختصری بدین. من دانلود کردم اما نصب نمی شه توی جوملای من
-
سلام
دقيقاً مي خواييد چه چيزهايي روادغام كنيد؟
معمولاً هر كدوم از افزونه ها مستنداتي براي نصب و طرز استفاده دارند
موفق باشيد
-
من می خوام mediawiki یا dokuwiki را توی جوملای خودم نصب کنم اما نمی شه و خطا می گیره. جوملا 1.5 و لوکال هاست.
-
افزونه هاي جوملا خاص هستند و بااستفاده ازدستورات و پارامترهاي برنامه نويسي جوملا نوشته شدند
شما نمي تونيد اسكريپت يا هر چيز ديگه اي رو روي جوملا نصب كنيد. فقط مواردي قابل نصب هستند كه با دستورات جوملا نوشته شده باشند
مي تونيد از SobiPro براي مستند سازي استفاده كنيد
-
ممنو از راهنمایی مفیدتون که من رو از سردرگمی درآوردین
اما یه سوال ... توی نصب این کامپوننت مشکل دارم. یه ارور می ده autorization توی فایل libraries/joomla/user/autorization.php
-
بعد از نصب چي اين پيغام مياد؟
-
شما میتونید اسکریپت های ویکی ساز رو در شاخه مجزا نصب کرده و در سایت اصلی لینک بدهید
-
پس از نصب sobipro که یه بار دیگه دانلود کردم و نصب کردم برطرف شد. مرسی
اسکریپت رو چطوری می تونم توی یه شاخه دیگه نصب کنم. توی جوملا که نمی شه درسته؟ باید یه پوشه دیگه کنار جوملای خودم بسازم؟
لینکش چطوریه؟ می شه بگین؟