من از sobipro استفاده کردم. توی منوها وقتی می خوام یک بخش یا گروه از sobipro رو لینک کنم نمی شه. باید چی کار کنم. توروخدا یکی جواب من رو بده
نمایش نسخه قابل چاپ
من از sobipro استفاده کردم. توی منوها وقتی می خوام یک بخش یا گروه از sobipro رو لینک کنم نمی شه. باید چی کار کنم. توروخدا یکی جواب من رو بده
سلام
تا حالا با این کامپوننت کار نکردم !
میتونم بدونم دلیل استفاده از این کامپوننت چی هست !؟
اگر آنلاین هست یوزر بفرستید تا بررسی کنم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دلیل استفاده به خاطر امکانات ایجاد دایرکتوری و ویکی پدیا توی جوملا هستش ... هم اینکه جستجوی پیشرفته هم داره
امکان ارسال یوزر برای بررسی نیست !؟ راستشو بخوایید اصلاً حوصله نصب و ... رو توی این روزهای عید ندارم :دی
یوزر ادمین رو بفرستید و کاری که میخواهید بکنید رو دقیق بگید تا بررسی کنم و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
+ من با sobipro شرکت zootemplate زیاد کار کردم ولی یه کامپوننتی هستش که پارسی زبانان نمی تونن زیاد باهاش کار کنن .
+ اگه دانلود نسخه نالشو کردی . بیشتر این نسخه های نال یا دزدی خراب یا دچار مشکل هستند .
+ بعدش هم این کامپونتت سابی پرو که من باهاش کار می کردم از فارسی پشتیبانی نمی کرد. همین بدی رو داره .
ممنون از لطف همه تون
آقای مهدی عزیز من توی لوکال دارم کار می کنم , چطور باید یوزر ادمین رو بدم آخه. توروخدا یه زحمتی بکش این رو نصب کن مشکل من رو حل کن. باور کن کارم گیره
بعد هم جوزف عزیز این دایرکتوری کاملاً فارسی هستش خیلی هم قشنگه فقط ایرادش توی لینکشه
یعنی وقتی می خوام توی منو به این دایرکتوری لینک بدم نمی شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه تجاری نیست و دلیلی نداره که شما نسخه های نال رو دریافت کنید !
ضمناً نال و وارز دو توضیح جداگانه دارند ! وارز یعنی دزدی و نال یعنی ... !!!!
بنده نصب کردم و به بخش مدیریت منوها رفتم و بسیار ساده منو برای این کامپوننت ایجاد کردم !!!
SobiPro
SobiPro Section or Category
Search Function
Add Entry Form
این سه گزینه برای این کامپوننت در مدیریت منو و ساختن منوی جدید بوجود میادش بعد از نصب ! اگر نیست کامپوننت برای شما به درستی نصب نشده است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
براي پشتيباني از فارسي و utf8 بايد تمامي الزامات اون رو نصب كنيدنقل قول:
+ بعدش هم این کامپونتت سابی پرو که من باهاش کار می کردم از فارسی پشتیبانی نمی کرد. همین بدی رو داره .
اين موارد رو بررسي بفرماييد و بعد اقدام به نصب كامپوننت كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد