من مدیا ویکی رو جدا نصب کردم. می خواستم بدونم چطوری باید با جوملا اتصالش بدم؟ یعنی از طریق جوملا قابل دسترسی باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدیا ویکی رو جدا نصب کردم. می خواستم بدونم چطوری باید با جوملا اتصالش بدم؟ یعنی از طریق جوملا قابل دسترسی باشه
در یکی از منوهای سایت جدید زده و منویی با نام ویکی ساخته و ازگزینه ها لینک خارجی رو انتخاب کرده و ادرس ویکی رو بهش بدید
موفق باشید
با سلام مجدد
من این کار رو انجام دادم . اما یه مشکلی هست و اون اینکه : از یه کامپیوتر دیگه می تونم به سایت دسترسی داشته باشم اما لینک ویکی باز نمی شه ... در حالیکه خود ویکی باز می شه ... (اینجا کامپیوتر من سرور هست و بقیه با ip من به من وصل می شن.) نکته توی لینکش هست اما نمی دونم کجاش ...
من از این جمله مفهوم ارتباط بین دو سیستم رو برداشت میکنم یا به عبارتی پل بین دو سیستم !!! نه ساختن منو برای دادن لینک !نقل قول:
نوشته اصلی توسط terminasiyan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما چون این تاپیک بدون شک بعداً به همین منظوری که گفتم دیده خواهد شد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با استفاده از افزونه فوق میتوانید یوزرهای جوملا و مدیا ویکی را با یکدیگر یکسان کنید و سیستم خود را یکپارچه کنید :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست