با سلام
کدام یک از دوستان درمورد ویکی مدیا اطلاعاتی دارند کمک کنند؟
روش محافظت صفحات
روش تعریف رده
تقسیم رده
وبرایش رده
ایجاد منوی جدید
و ....
پیشاپشی از همه تشکر میکنم.
یا علی مدد...
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کدام یک از دوستان درمورد ویکی مدیا اطلاعاتی دارند کمک کنند؟
روش محافظت صفحات
روش تعریف رده
تقسیم رده
وبرایش رده
ایجاد منوی جدید
و ....
پیشاپشی از همه تشکر میکنم.
یا علی مدد...
سلام
برای ایجاد منو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محافظت از صفحه بعد از ایجاد صفحه در منو نوار ابزار این امکان برای سطح دسترسی مدیر وجود دارد.
می تونید از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اماده شده استفاده کنید.
در پناه حق
سلام
ممنون از پاسختان
البته بیشتر کاربری ویکی است ولی من مدیریت اصولی رو نیاز دارم
مثلا ایجاد رده یا ویرایش و تعریف زیر رده
میشه یکی یک بریم جلو : ایجاد منو در پنل کناری و منو در بالا!
یا تشکر از توجه تان
سلام
دوست گرامی مدیا ویکی مدیریتش با تغییر صفحاتش انجام میشه !
ماشاالله شما به اندازه کافی دانش کدنویسی و آشنایی با اچ تی ام ال دارید ! نباید مشکلی داشته باشید !
ستون کناری یک صفحه هست که با ویرایش اون میتونید همه کار را بکنید ! منوی بالا هم همینطور و صفحه اصلی و ... .
همه چیز با تغییر در صفحات هست.
همچنین برای ساخت رده شما تنها کافیست در متن صفحه خودتون بنویسید و رده رو معرفی کنید. رده ایجاد میشود و همه مطالبی که با اون رده باشند در این رده لیست میشوند ! مشابه تگ که باشه صفحش ایجاد میشه و اساینها انجام میشه و ... .
مدیا ویکی پنل کاربری و مدیریتش یکی هست !! فقط دسترسی مدیر بیشتره ! مفهوم وب 2 و وب 3 رو مطالعه کنید ! مدیا ویکی پدر وب 2 هست :) با دانستن وب 2 بطور کامل و درک این موضوع بهتر با مدیا ویکی آشنا و کار خواهید کرد.
توجه کنید که مدیا ویکی کار کردنش ساده هست. همه چیز بر میگرده به سیاستهای شما که از ابتدا بر چه اساسی بچینید و چگونه مدیریت کنید ! ویکی پدیا و دانشنامه جوملا یا جوملا فارسی هر کدام چیدمان خود و قوانین و ... را دارند که مدیران و فعالان بر اون اساس آنها را انجام میدهند و ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تیکه آصی پروندی مهندس مهدی!
موضوع رده الحمدلله حل شد.
الان رده و زیر رده میخوام و دسته بندی کلی صفحه.
(هنوز ویکی رو منتشر نکردیم گذاشتیم انشا الله دو ماه دیگه تا کامل بشه ) docs.aiapir
مثلا : یک دسته اینترنت و شبکه دارم میخوام تبدیل کنم به دو گروه اینتر نت و یکی هم شبکه
که حالا خود شبکه رو تقسیم کنم به ادهاک ، سنسور ، وایرلس و. ....
اینا رو هم راهنمایی کنید ممنون میشم.
سعی میکنم از 10 صفحه سوالم بیشتر نشه :rose:
یا علی مدد...
کلاً مهدی مهربون نیستم اگر تیکه نندازم که :دی فک کردی بیخودی مهربون شدم ؟ عموماً توی جوابهام یک شوخی با همه دارم که محیط خیلی خشک نشه :دی در عین حال دیسیپرین و این حرفا :)
ببین مصطفی ! ویکی هر صفحش قابل رده بندی هست
هر رده خودش یک صفحه هست
هر رده میتونه رده بندی بشه. یعنی ویرایشش کنی و رده براش مشخص کنی.
مثلاً ما یک رده داریم با عنوان رایانه
یکی دیگه داریم با عنوان متفرقه
یکی داریم به عنوان اینترنت
اما میخواهیم اینترنت زیر رده رایانه هم باشه باید چیکار کنیم ؟
حالا اگر بریم توی رایانه و رده براش مشخص کنیم متفرقه چی میشه !؟ ساده هست پاسخ ! اینترنت زیر رده رایانه و رایانه زیر رده متفرقه. حالا اگر متفرقه رو زیر رده اینترنت کنیم چی میشه !؟ اینکار رو بکن تا مفهوم رده و زیر رده رو متوجه بشی :)
باید وارد اینترنت بشیم و صفحه رو ویرایش کنیم و رده:رایانه رو براش بنویسیم !
اینجوری وارد رایانه که بشیم زیر رده داره و میشه اینترنت زیر رده رایانه :)
حالا توی صفحه اصلی همه این رده بندی ها رو میتونیم لیست کنیم ! یا نکنیم ! نمای صفحه اصلی رو خود ما مشخص میکنیم !
فراموش نکن رده بندی رو شما نباید مشخص کنی ! شما دسته بندی و صفحه بندی و مشخص میکنی ! سوق دادن کاربر به رده هایی که شما رده های مادر معرفی میکنید هست. رده ها رو هر کاربری میتونه ایجاد کنه. کلاً رده چیزی نیست که شما بتونید محدودش کنید یا کاربر فقط مجبور باشه از یکسری موارد خاص استفاده کنه ! شما هستید که در نهایت تصمیم میگیرید و قوانین شما. اما رده محدودیت نداره.
ضمناً اگر شوخی میکنم میدونم که میشناسی اخلاقم رو. سوال کن شما من برسم جواب میدم انشاالله.
ضمناً مهندس هم خودتی. همون مهدی مهربون خالی هستم :)
ویکی رو باید براش روی کاغذ اول همه چیز رو مشخص کرد. همین دانشنامه جوملا فارسی رو که میبینی کلی وقت برده تا اینجا رسیده ! هنوزم اشتباهاتی که من موقع آغاز به کار انجام دادم توی دانشنامه دیده میشه که به مرور با زحمت آقای شیرزاد داره برطرف میشه. خیلی مهمه که خوب شروع کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام مجدد به مهدی مهربون! :evilgrin:
طرح اولیه دانشنامه چندین وقت است روی ان کار میکنم و طرح شماتیک و کاغذی ان نیز به نوعی ترسیم شده است
تا الان با راهنمایی شما و hamidy عزیز خیلی پیش رفته ام. اما هنوز سوالات زیادی باقیست و ما اندر خم یک تاپیکیم! :whistle:
روش ساخت صفحه و رده را آموختیم.
اما این بخش بندی که فرمودید از کجا و به چه شکل باید انجام شود؟
و این منو سمت راست رو باید در سورس چه فایلی قرار بدهم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاس مجدد...
بخش بندی همون رده بندی شما هست ! اما بخش بندی منظورم اینه که توی صفحه اصلی یا صفحات رده های بعدی و زیر رده ها و ... بتونی کاربر رو به رده های دیگه و مطالب دیگه منتسب کنی.
مثلاً اینکه شما آموزش: نوشتن رو در ویکی ایجاد کنید در دسته آموزش قرار میگیره
توصیه: بهتر نوشتن در دسته توصیه قرار میگیره.
اینجوری توی رده ها بعداً میشه آموزشها رو از توصیه ها و ... جدا کرد ! منظور از بخش بندی اینجور موارد هست !
برای تغییر در صفحه اصلی و ساید بار هم لینکی که آقای شیرزاد ارائه کردن رو باید ویرایش کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام و تشکر از پاسخوگیی مناسب و سریع دوستان
اول : با وجود اینکه فقط 9 تا صفحه کوچک و کم حجم در دانشنامه ساختم حجم پایگاه داده از 1.5 مگ اولیه به 7.4 مگ رسید !
آیا این یک مشکل است ؟
:shocked:
دوم : لینکها در ویکی پدیا ساده و مسقیم هستند به عنوان نمونه :
و رده ها :کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/ویکی*پدیای_فارسی
اما در ویکی ما لینک ها به صورت عنوان دار "کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/رده:دانشنامه*های_فارسی
index.php?title="
وکد:mywiki.com/index.php?title=تاریخچهcpu
با تشکر از توجه تانکد:mywiki.com/index.php?title=رده:سخت_افزار
مورد اول رو تا بحال باهاش مواجه نشدم ! اصلاً تا بحال به این مورد دقت نکردم :) چه برسه بخوام مواجه بشم !
اما مورد دوم رو با جستجو در گوگل بهتر به پاسخ میرسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست