با سلام وقتی که می خواهم وارد بخش مدیریت بشم با وارد کردن نام کاربر و رمز هیچ اتفاقی نمی افتد و انگار صفحه رفرش شده با باید نام و رمز را وارد کنم آخرین کاری هم کردم ایجاد یک منو اصلی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام وقتی که می خواهم وارد بخش مدیریت بشم با وارد کردن نام کاربر و رمز هیچ اتفاقی نمی افتد و انگار صفحه رفرش شده با باید نام و رمز را وارد کنم آخرین کاری هم کردم ایجاد یک منو اصلی بود
من مشکل فقط در هاست های Windows panel بوجود میاد (وقتی از FTP استفاده میکنید )
اگر هاست تون ویندوز پنل است باید فایلهای جوملا را آپلود و سپس اقدام به نصب کنید. (به صورت FTP نصب شده اش را آپلود نکنید)
سلام
چک کنید ببینید در قسمت کاربری امکان ورود به حساب کاربری خود را دارید ؟
در صورتی که پسورد اشتباه وارد کنید آیا پیام اشتباه بودن پسورد دریافت می کنید ؟
از بروزر دیگری استفاده کنید و سعی کنید وارد مدیریت جوملا شوید
لطفا موارد بالا را بررسی کرده و در ادامه بنویسید
یا علی
در سایت هم قسمت قسمت کاربر super user وقتی دکمه خروج را می زنم باز هیچ اتفاقی نمی افتند صفحه یکبار رفرش می شود منو ها وقسمت های دیگر کار می کند
در قسمت کاربری امکان ورود به حساب کاربری خود را دارم ولی با پر کردن آن هیچ اتفاقی نمی افتد با بروزر های دیگر هم همینطور هست
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط alizrtash [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما در این جمله، صحبت خود را نقض کردید
ابتدا گفتید امکان ورود به حساب کاربری دارید و سپس تکرار کردید اتفاقی رخ نمی دهد ؟!
بالاخره مشکل وجود دارد یا خیر ؟
اگر امکان ورود به حساب کاربری دارید پس مشکل شما دقیقا چیست ؟!
یا علی
سلام خدمت مدیر کل عزیزعرضم به حضور شما من امروز جوملا رو نصب کردم داشتم با پلاگین ها کار می کردم که دیدم خود به خود از منوی مدیریت خارج شد.و دوباره هرچه زدم صفحه لود می کنه ولی وارد نمی شه و هیچ خطایی همه نمی ده ولی وقتی که عمدا اشتباه می زنم خطا می ده و این پیغام نشون می ده نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیستند و یا شما شناسه ای در سایت نداریممنون می شم راهنمایی کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]