با سلام و خسته نباشید
من میخواستم یکی از موقعیت ها رو تنها برای مهمان فعال کنم که برای اعضا نشون نده ، اما تو فایل ایندکس قالب موقعیت ها رو نیست میخواستم ببینم دیگه موقعیت ها رو کجا میزارن تا بتونم اوم موقعیت رو برای اعضا غیر فعال کنم؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید
من میخواستم یکی از موقعیت ها رو تنها برای مهمان فعال کنم که برای اعضا نشون نده ، اما تو فایل ایندکس قالب موقعیت ها رو نیست میخواستم ببینم دیگه موقعیت ها رو کجا میزارن تا بتونم اوم موقعیت رو برای اعضا غیر فعال کنم؟؟
سلام خسته نباشید کسی نبود راهنمایی کنه؟؟:(
من میخواستم با استفاده از این مطلب خودتون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یه موقعیت ماژول رو برای مهمانان فقط نشون بدم، که کد دستوریش اینه:
اما تو فایل ایندکس قالب موقعیت ماژول ها تعریف نشده هیچ جایی پیدا نکردم، تنها تو یه فایل xml دیدم اسمی از موقعیت ماژول ها آورده که کد php تو اون کار نمیکنه.نقل قول:
<?php $user =& JFactory::getUser(); if( $user->guest ): ?> <jdoc:include type="modules" name="banner" /> <?php endif; ?>
باید چیکار کنم من؟؟؟
در ضمن قالب از فریم فرک t3 استفاده میکنه
سلام
كافيه براي اين كار ماژول خودتون رو فقط براي اعضا در دسترس بذاريد!
اين كار نيازي به كد نويسي نداره
در سمت راست شما گزينه اي داريد به نام دسترسي كه بايد روي اعضا ست بشه
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی از پاسخ شما ولی منظور بنده را بد برداشت کرده اید یا احتمالا من بند گفته ام ، نمیخوام که ماژول فقط برای اعضا باشه اتفاقا برعکس میخوام فقط برای مهمان باشه و برای اعضا نشون داده نشه
ایول به خودم که مشکلم رو به طور ساده بدون وارد کردن هیچ کدی حل کردم:cool:
موفق و پیروز باشید:rose: