سلام
من تاریخ محلی در تنظیمات کلی رو تهران گذاشتم اما هنوز هم تاریخ سایت را میلادی نشون میده. زبان فارسی هم پیش رض مدیریت و محیط کاربریه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من تاریخ محلی در تنظیمات کلی رو تهران گذاشتم اما هنوز هم تاریخ سایت را میلادی نشون میده. زبان فارسی هم پیش رض مدیریت و محیط کاربریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheiloo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
نمایش نوع ساعت و یا تاریخ در سایتتون به مواردی که فرمودید ارتباطی نداره.
اون تاریخی که به صورت میلادی هست روی قالبتون تعریف شده و در هر صورتی میلادی خواهد بود، مگر اینکه کدهاش تغییر کنه
برای تاریخ شمسی شما باید ماژول تاریخ شمسی رو نصب کنید و در موقعیتی که میخواهید نمایش بدید.
دوست عزیز انگار وقتی این کار رو می کنم در کنار تاریخ میلادیش نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل بفرمایید تاریخ را در کجای قالب باید پیدا کرد؟
سلام
يك اسكرين شات بگيريد كه دقيق بدونيم كجا ميلاديه
اونجا که تاریخ میلادی نوشته در قسممت ماژول ها هیچ موقعیتی براش نگذاشته .
پیوست شد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر قالبتون تجاري نيست قرار بديد تا محل دقيق تاريخ رو براتون نشون بدم
معمولاً توي فايل index.php ميذارن.(بازم بستگي به قالبتون داره)
(اگر قالبتون تجاريه از قرار دادن هرگون لينك براي دانلود يا بررسي خودداري كنيد)
موفق باشيد
تجاریه@@@@@@@!
لطفا می کنید در یک قالب غیر تجاری نشون بدی یا مثال بزنید؟
تاريخ بصورت پارامترهاي قالب هست؟ يعني شما توي قالبتون تعيين مي كنيد كه تاريخ فعال باشه يا نه؟
اگر به اين صورت باشه بايد از طريق شركت سازنده درخواست كنيد كه تاريخ رو بر اساس jdate خود جوملا فراخواني كنه و كد رو براتون تغيير بده
موفق باشيد