سلام
وقتی کسی در قسمت تماس با ما متن مینویسه کجا میشه خوندش؟
به ایمیل خود سایتم که نمیره . یعنی بعد از ارسال یه نامه تستی رفتم به وب میل دیدم اونجا نرفته
لطفا راهنمایی کیند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
وقتی کسی در قسمت تماس با ما متن مینویسه کجا میشه خوندش؟
به ایمیل خود سایتم که نمیره . یعنی بعد از ارسال یه نامه تستی رفتم به وب میل دیدم اونجا نرفته
لطفا راهنمایی کیند
با سلام
باید به ایمیلی که مشخص کردید ارسال بشه.
اگه اینطور نیست تنظیمات رو بررسی کنید. میتونید از smpt استفاده کنید.
یا علی
کجا ایمیل مشخص میشه؟
تنظیمات رو چطور بررسی کنم ( یعنی جاش کجاست؟)
این smpt چی هست؟
درود .
در تنظیمات کلی سایت در تب سایت در قسمت تنظیمات سایت ایمیل خبر را روی نویسنده سایت قرار دهید .
سپس درمدیریت کاربران یوزر مدیریت کل سایت که خود شما باشید را ویرایش کنید و در قسمت ایمیل خود را وارد کنید .
سپس متن های قسمت تماس با ما به ایمیل شما ارسال میشود .
موفق باشید .
ممنون از توضیحاتتون
تغیرات رو اعمال کردم
حالا میخام بدونم که اگر نامه هایی برام ارسال شده و به ایمییل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میرفته رو بخونم کجا باید برم البته من همچین ایمیلی ایجاد نکردم . ممکنه خود جوملا همیچین چیزی رو به صورت پیش فرض درست کرده باشه و یه جایی ثبت کرده باشه و یا اگه من همچین ایمیلی درست نکرده باشم هر کس تا الان پیامی بهم میداده کلا از بین میرفته
درود .
دوست عزیز بنده کامل توضیح دادم . هر ایمیلی که در قسمت کاربران وارد کنید به همان ایمیل میرود .
اگر شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در هاست خود ایجاد کرده باشید و در قسمت کاربران درج کرده باشید که به ان ایمیل میرود و اگر ایجاد نکرده باشید که هیچ ...
موفق باشید .