-
تنظیم دقیق robot.txt
دوستان عزیز کسی اطلاعات جامع از robot.txt و نحوه تنظیمش داره؟
من جوملا را در یک پوشه فرعی سایت نصب کرده ام. و فکر می کنم که robot.txt باید در روت اصلی تنظیم بشه. حالا اگه من در روت روبوتی با این مشخصات ایجاد کنم کافیه؟
User-agent: *
Allow: /
و یا باید روبوت پیشفرض جوملا را که به این شکل هستند:
# If the Joomla site is installed within a folder such as at
# e.g. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] the robots.txt file MUST be
# moved to the site root at e.g. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
# AND the joomla folder name MUST be prefixed to the disallowed
# path, e.g. the Disallow rule for the /administrator/ folder
# MUST be changed to read Disallow: /joomla/administrator/
#
# For more information about the robots.txt standard, see:
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#
# For syntax checking, see:
# [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Disallow: /administrator/
Disallow: /cache/
Disallow: /cli/
Disallow: /components/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /installation/
Disallow: /language/
Disallow: /libraries/
Disallow: /logs/
Disallow: /media/
Disallow: /modules/
Disallow: /plugins/
Disallow: /templates/
Disallow: /tmp/
تغییر آدرس بدم و در فایل روبوت ریشه اصلی قرار بدهم؟ (تغییر آدرس بدلیل اینکه مثلا پوشه /administrator که بصورت پیشفرض در روت اصلی باید قرار داشت ولی الان در یک زیر شاخه قرار داره )
-
سوال اصلی من این است که اگه بخواهیم روبوتی تنظیم کنیم که بخشی از سایت رو بخونه و بخش دیگه ای رو نه چیکار باید بکنیم؟
من میخواهم موتورهای جستجو به همه قسمت های سایت بغیر از پوشه های جوملا دسترسی داشته باشند آیا این فایل درست است؟ (در زمانی که جوملا در پوشه ای با نام ali درست شده است)
Allow: /
Disallow: /ali/administrator/
Disallow: /ali/cache/
Disallow: /ali/cli/
Disallow: /ali/components/
Disallow: /ali/images/
Disallow: /ali/includes/
Disallow: /ali/installation/
Disallow: /ali/language/
Disallow: /ali/libraries/
Disallow: /ali/logs/
Disallow: /ali/media/
Disallow: /ali/modules/
Disallow: /ali/plugins/
Disallow: /ali/templates/
Disallow: /ali/tmp/
-
با سلام
فایل روبوت باید همیشه در روت باشد و اگه شما جوملا خود را در پوشه ali نصب کردید باید به همان صورتی که در پست دوم ذکر کردید فایل روبوت را تغییر دهید.
یا علی
-