-
آمار گیر مشابه وبگذر
سلام من از وبگذر استفاده می کنم که متاسفانه خیلی دیر لود میشه و سرعت سایت رو می گیره و همچنین گاهی وقتا کار نمی کنه
مورد مشابهی برای جوملا دارید که قابلیت های وبگذر رو داشته باشه؟
زدن بازدید به هر صفحه رفتن
نمایش زنده آمار بازدید کنندگان
تعداد نفرات بازدید کننده در ماه و روز
از این قابلیت ها!:question:
-
سلام
منظورتون سرويس دهندهاي شبيه وبگذر هست يا افزونه اي براي اين كار؟
نمونه ي مشابهه براي آمار بازديد هست مثل پرشين استت يا پارس تولز و ....
موفق باشيد
-
سرویس دهنده ها مشکل ایجاد می کنند سرعت رو کم می کنند اگه میشه افزونه مشابه معرفی کنید
-
سلام
بهتر هست از Google Analytics استفاده کنید که اطلاعات کاملی در اختیارتون می زاره.
افزونه هم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
این که ماله جوملا 1.6 هست!
لطفا یکی رو معرفی کنید که با رفرش یا تغییر صفحه بازدید بزنه
-
اگر وبگذر سرعت سايتتون رو پايين مياره استفاده از كامپوننت ها بيشتر سرعت رو كاهش ميده
در هر حال مي تونيد از اين سه كامپوننت استفاده كنيد:
موفق باشيد
-
سلام؛ یه راه دیگه هم هست اما الحاق به جوملا نیست مشابه به وبگذر و کاملتر.
حتی من روی وبلاگ و سایت چک کردم روی load کردن صفحه تاثیر کمی داره