Re: تورو خدا راهنمایی کنین
سلام
ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم .
خواهش میکنم ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
اکثر مشکل های شما برمیگرده به استفاده از EasyPHP
مشکل اولتون رو با ویرایش فایل PHP.INI و On کردن Magic Quotes GPC میتونید حل کنید .
در مورد مشکل دومتون اگر از PHPTraid ( که PHP اون رو ارتقا دادین ) و یا AppServ استفاده کنید حل میشه . اما اگر میخواهید از EasyPHP استفاده کنید باید پچ : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دانلود کنید و جایگزین فایلهای فعلی کنید . اما حتما باید روی ویندوزتون Zend Optimizer نصب باشه . ( در این رابطه به لینک روبرو برید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
و اما مشکل سوم : برای نصب مامبو چه نیازی به تنظیم کردن collation هست ؟!
آموزش نصب مامبو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
یا علی
سلام. از اینکه قوانین رو رعایت نکردم شرمندم. از این به بعد حتما این کار رو خواهم کرد .
از شما مدیر محترم که در عین حوصله سول های بنده رو خوندین و جواب دادین هم بی نهایت سپاسگذارم.
من مشکلاتم کاملا حل شد و سایت بالا اومد. فقط یه مشکل کوچیک دیگه مونده که فکر کنم مال بخش Session write هستش و اونم اینکه کد پیج صفحات در هر بار کلیک کردن و باز شدن صفحه جدید از uni code به western تغییر پیدا میکنه و بعبارتی save نمیشه خوب بالطبع نوشته ها بهم ریخته و کدبه اصطلاح کد شده نشون داده میشه. راهی هست که مشکل برطرف بشه ؟
باز هم متشکرم
سلام
جواب شما : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام .. ممنون از راهنماییتون راستش قبلش FAQ رو قبلا خونده بودم و این کارو فبلا انجام دادم ولی متاسفانه نشد نمیدونم مشکل کجاست. تو بخش مدیریت هم این مشکل وجود داره. متا تگ کلیه صفحات رو هم utf-8 کردم ولی بازم فایده نداره.
ممنون از راهنماییتون
مامبو رو از کدوم سایت دانلود کردید ؟