سلام
به دنبال ماژول تصوير تصادفي كه با كليك روي عكس، عكس در يك پنجره جديد و فول باز بشه؟
تو مامبو اكس چنج نبود.آيا سراغ داريد؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به دنبال ماژول تصوير تصادفي كه با كليك روي عكس، عكس در يك پنجره جديد و فول باز بشه؟
تو مامبو اكس چنج نبود.آيا سراغ داريد؟
ممنون
سلام
آقا اين خيلي بحث شده بود
شما يه سرچ بزن ايشالا پيدا ميشه
چندين بار جستجو كردم ولي تمام تاپيكهاي خودم را ميآورد.
براي همين مجبور شدم يه تاپيك جديد بزنم.
ممنون
سلام
اين رو ببين
ايشالا به دردت ميخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه به دردت خورد جاي تشكر دعاي فرج بخون
يا علي
ولي اين لينك مربوط به قالب سايت بود نه ماژول تصوير تصادفي!!!!!!!!!!!!!!!!
آآآآآآآآآآخ ببخشيد!!!!!!!!
معذرت ميخوام واقعا!!!
آره
اين همونيه كه خودتون پرسيده بوديد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محمد كه جواب داده!
چطور 2باره تاپيك زدين؟:-/
خب اين اون نيست. يه فرق كوچيك بين اين دو تاپيك هست.
اينه كه در اون تاپيك قبلي با كليك بر روي عكس يك سايت ديگر باز ميشه. حالا بقول آقا محمد ميشه لينكش رو كاري كرد كه در پنجره جديد باز بشه.
ولي ماژولي كه من دنبالشم اينه كه اصلاً لينك به سايتي نداره.خيلي ساده تر از اين ماژول. يعني ميخواهم من كه دارم يك فولدر براي عكسها ايجاد ميكنم و كلي عكس اونجا آپلود ميكنم، خب چه كاريه كه لينك بدهم به سايت ديگر. من ميخواهم با كليك بر روي عكس كوچك، يك پنجرهي جديد(مثل كامپوننت لينكستان كه ميگي لينك را در پنجرهي جديد باز كن) ، باز بشه و عكس را فول اسكرين اونجا نشون بده. به همين سادگي.
ممنون
شما میتونی با دستکاری در کدهای ماژول تصاویر تصادفی این امکان رو بهش اضافه کنی که هر عکسی که نمایش میده بصورت لینک باشه و با کلیک تصویر با اندازه واقعی در پنجره جدید نمایش داده بشه.
من نیازی به زدن تاپیک جدید ندیدیم!!!!
بهر حال امیدوارم برای یکپارچگی این موضوع رو ادامه همون مطلب پیگیری میکردید ;)