با سلام دوستان عزيز من يك قالب رو فارسي دارم كه ميخوام فونت هاش بشه تاهوما چطوري بايد ايننكارو بكنم فايلاي قالب ضميمه ميكنم اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم
لينك دانلود : ************
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان عزيز من يك قالب رو فارسي دارم كه ميخوام فونت هاش بشه تاهوما چطوري بايد ايننكارو بكنم فايلاي قالب ضميمه ميكنم اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم
لينك دانلود : ************
سلام.
دوست عزيز قالبتون تجاريه و ما نمي تونيم كمكي دراين زمينه بكنيم
در ضمن لطفاً [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو مالعه كنيد
قرار دادن لينك افزونه هاي تجاري خلاف قوانين هستش
موفق باشيد
با سلام اين قالب يه جايي داشت ميفروخت فارسيشو 50 تومن من خودم اينو پيدا كردم اصلا نيمخوام ازش استفاده كنم ميخوام بدونم براي تغيير فوت چيكار بايد بكنم حالا اونم گذاشتم كسي نفهميد بهتر بتونه كمكم كنه تازه اون قالبيم كه لينكشو گذاشتم قابل نصب نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مستنداتش در داخل سايتش هست و همچنين سيستم پشتيبانيشون كه البته براي اعضا هستش
درصورتي كه اكانت رو بخريد اين بخش براي شما باز ميشه.
موفق باشيد
ببخشيد سر درد گرفتم اينقدر گشتم هيچا نحوه تغثيير فونت نتونستم پيدا كنم در قالب هانقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كلا من ميخوام بدونم چطوري فونت بايد تغيير داد اگر آموزشي هست بذاريد بيخيال اين قالب سه روزه وقتمو گرفت آخرشم خرابه نميدونم چرا
يه سوال اين قالب جوملاي همين سايتو شما خريديد ؟ لايسنس داره ؟ يا رايگانه ؟نقل قول:
سلام
تمام مواردی که در سایت جوملا فارسی استفاده شده خریداری شده و دارای لایسنس می باشد
یا علی