به منوی بالای این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توجه کنید یه آیتم داره به نام آرشیو اخبار که دارای سه زیر منو با عنوان های اخبار ویژه ، اخبار سازمانی، اخبار دیگر رسانه ها ! . من می خواهم همچین زیر منو هایی ایجاد کنم در قسمت آرشیو اخبار سایت خودم
1- نوع آیم منوی این زیر منو ها چیست؟؟ آیا مجموعه بلاگ هست؟؟؟ یا از افزونه ای نظیر آرشیو اخبار استفاده شده؟؟؟
2- اگر به صفحه ی نخست سایت دقت کنید میبینید این سه آیتم همراه با مطالب در این صفحه نمایش داده شده اند !خوب در اینجا چطور نمایش داده شده اند آیا افزونه خاصی است ؟؟؟؟
3- من چطور مطالب رو به همراه عکس مانند مطالب این سایت نمایش بدهم؟؟؟؟( عکس در کنار مطلب)
4- به نظر شما نوع آیتم منوی صفحه نخست این سایت چیه؟؟؟ آیا مطلب ویژه نیست؟؟؟ آیا بلاگ نیست؟؟؟
5 -لطفا راهنمایی فرمایید من چطور صفحه اول سایتم رو مدیریت کنم یعنی نوع آیتم منوی صفحه اصلی رو بلاگ بذارم و یه مجموعه ایجاد کنم و مطالبی که می خواهم در صفحه ی اول نمایش بدم رو در او بریزم و در صفحه ی اول نشون بدم بهتره یا نوع آیتم صفحه اصلی رو مطلب ویژه بذارم و مطالب رو بصورت وبژه شده در صفحه ی اول نشون بدم؟؟؟؟ نظر شما؟؟؟؟
6- لطفا یه کامپوننت برای آرشیو مطالب جوملا 2.5 معرفی کنید