تب ساز قالب بر روی Wampserver باIE 8 بدون مشکل ولی بر روی cp11 مشکلدار!!( درخواست کمک
با سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید اگر این تاپیک یه کمی طولانی می شه !
فکر می کنم به اندازه ی کافی درباره ی مشکلات IE توی انجمن ها صحبت شده باشه
درباره ی مشکلاتش با تب ساز ها هم همینطور !
خب حالا مشکل من اینه : قالب سایت من که از قالبهای شرکت جوملارت هست و اول بر روی لوکال هاست نصبش کردم هیچ مشکلی با IE 8 و 7 نداشت و نداره ولی زمانی که اون رو بر روی c panel منتقل کردم با هیچ مرورگری مشکل نداره ولی با IE که بازش می کنم فقط و فقط قسمت تب ساز وسط صفحه ش مشکل داره
نکات قابل توجه :
1- زمانی که بک آپ همین سایت رو بعد از یک ماه گرفتم و دوباره اون رو با نام دیگه ای روی ومپ سرور نصب کردم و با اینترنت اکسپلورر امتحانش کردم دیدم بازم بدون هیچ مشکلی و بدرستی داره کار می کنه
با پشتیبانی هاست سایتم تماس گرفتم اونها ام بعد از کلی صحبت کردن تاکید دارن که ورژن های هاست هیچ ربطی به این مشکل نداره
2 - مشخصات WAMP SERVER :
APACHE : 2.2.21
PHP : 5.3.9
My SQL :5.5.20
مشخصات C panel 11 :
cPanel Version 11.32.2 build 25
Theme x3
Apache version 2.2.22
PHP version 5.3.10
MySQL version 5.1.62-cll
Architecture x86_64
Operating system linux
Perl version 5.8.8
Kernel version 2.6.18-274.17.1.el5xen
cPanel Pro 1.0 RC1
عکس های لوکال و سرور با دو مرورگر فایر فاکس و IE
عکس سایت در فایرفاکس که کاملا درست نمایش داده می شه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عکس سایت در IE8 بر روی WAMPSERVER که کاملا درسته :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عکس سایت در IE8 بر روی Cpanel 11 که قسمت تب ساز سایت بهم ریخته نمایش داده می شه :
در کامنتها کد فایل های CSS رو قرار می دم
دوستان ممنون می شم اگر که کسی بگه چطوری این مشکل حل می شه ضمنا این هم لینک سایت هست اگر با IE ببینید خودتون متوجه بهم ریختگیش می شید که شاید توی عکس بالا چندان خوب واضح نباشه
ممنون از لطف همگی که وقت گذاشتین و این تاپیک رو خوندین
یا حق 0