سلام،
اگه بخوایم یک سایت بزنیم که هم به فارسی باشه هم انگلیسی، باید چیکار کنیم؟
آیا باید دوتا سایت بسازیم؟
آیا میشه طوری باشه که خود به خود سایت ترجمه کنه؟
لطفا به صورت واضح راهنمایی کنید، خیلی ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام،
اگه بخوایم یک سایت بزنیم که هم به فارسی باشه هم انگلیسی، باید چیکار کنیم؟
آیا باید دوتا سایت بسازیم؟
آیا میشه طوری باشه که خود به خود سایت ترجمه کنه؟
لطفا به صورت واضح راهنمایی کنید، خیلی ممنون
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
آیا راحت ترین، و باکلاس ترین کار همینه؟
ضمنا، آیا میشه یه کاری کرد که خودکار سیستم بفهمه که سایت رو باید چطور باز کنه، یعنی طرف حساب به چه زبانیه - مثل سایت امام رضا
ضمنا یه مشورت : اگه خواسته باشیم یه سایتی مثل تبیان بزنیم شما اساتید چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
قانوني ترين و راحت ترين راه براي دوزبانه كردن سايت همينه
براي ايجاد پرتال هايي مثل تبيان مي تونيد از جوملا استفاده كنيد. ولي بايد كامپوننت هاي زيادي نصب كنيد.
سيستم بلاگ ساز-انجمن ساز و ....
در مورد اين موضوع تاپيك جداگانه اي باز كنيد.
موفق باشيد
آیا راهی وجود داره که در آدرس، هر زبان به صورت یک ساب دامین به نمایش دربیاد؟
مثلاً fa.yourdomain.com و en.yourdomain.com
و البته تنها از یک جوملا استفاده کرده باشیم.
منطقا باید بشه. فقط کافیه هر زبان رو ریدایرکت کنید روی ساب دامین.
یعنی yourdomain.com/en به en.yourdomain.com
و yourdomain.com/fa به fa.yourdomain.com
چطوری؟ ممکنه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان سایت رو به زبان فارسی تنظیم کردم و البته مقداری محتوای پیش فرض (نصب شده با جوملا) هم دارم که زبان اونها رو انگلیسی انتخاب کردم. اما در نمایش محتوای فارسی، آدرس سایت من بعد از دامین با fa شروع نمیشه! چطوری باید تنظیم کنم که URL مطالب فارسی به این صورت (domain.com/fa) به نمایش در بیاد؟
ممنونم
طبق آموزشی که دوست خوبم جناب مرصاد قرار دادن عمل کنید. احتمالا شما گزینه "حذف پیشوند پیش فرض زبان" را در مدیریت پلاگین زبان بلی انتخاب کردید.
در آخر از طریق کنترل پنل هاست اقدام به ایجاد زیر دامنه کنید.
سلام
من به یه مشکل کوچک در دوزبانه کردن جوملا 2.5.6 برخوردم و مشکل اینجاست که وقتی زبان انگلیسی را انتخاب می کنم ، سایت ltr یا چپ چین نمی شود و فقط عبارتها انگلیسی می شوند و همچنین آیکن خانه یا home بصورت ثابت همان خانه فارسی نشان داده می شود حتی در زبان انگلیسی .
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
برای ltr شدن شما مراحل زیر رو به ترتیب انجام بدید!
1- از قالبتون (قالب فعلی سایت) یه کپی بگیرید و فایل TEMPLATE.CSS رو ltr کنید و سپس در تنظیمات زبان قالب اون رو بزارید برای انگلیسی !
(اگه از قالب های شرکت Yoo Theme و Zoo Template استفاده می کنید قابلیت RTL,LTR بر روی اکثر قالبهاشون هست و باید فعالشون کنید!)
2-ماژولها رو باید دوتا بسازی و یکی برای فارسی و یکی برای انگلیسی (طبق آموزش)! موقعیتش رو تنظیم کن درست میشه
درصورت امکان آدرس سایتتون رو هم ذکر کنید!
یه سوال: برای منوی فارسی و منوی انگلیسی زیرمنوها رو مجزا تعریف کردید ؟ (یعنی برای فارسی کل منوها و زیر منوهای اصلی رو فارسی و برای انگلیسی رو انگلیسی ساختید؟)
موفق و پیروز باشید