سلام
میخواستم بدونم چجوری کد آمارگیر ( پرشین ست) رو در قالب قرار بدم؟ البته قسمت پایین سایت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم بدونم چجوری کد آمارگیر ( پرشین ست) رو در قالب قرار بدم؟ البته قسمت پایین سایت
با سلام
میتونید فایل ایندکس قالب رو ویرایش کنید و کد رو داخل اون قرار دهید و یا از یک ماژول html استفاده کنید.
یا علی
من از طریق بسته اماده قالب رو نصب کردم چجوری باید به فایل ایندکسش دسترسی پیدا کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدش شما یک مازول در یاهو فرستادید اون اما کار نکرد با اینکه دمو خوبی داشت من همه چیشو نصبم کردم اما نشون نمیداد در سایتم برای همین غیر فعالش کردم
باید به پوشه template بروید. پوشه قالب مورد نظرتون رو باز کنید و فایل ایندکس را ویرایش کنید.
این ارور رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Could not open /home/....../.........../templates/jp-professional/index.php for writing: Permission denied
نمیزاره کد رو ک گزاشتم سیو کنم
سطح دسترسی فایل رو تغییر دهید و بعد از ویرایش دوباره به حالت اول بازگردانید.
و یا فایل را دانلود کنید، تغییرات را لحاظ کنید و دوباره در هاست آپلود کنید.
فایلو دانلود کردم تغییرات دادم و دوباره اپلود کردم صفحه سفید شدنقل قول:
آدرس سایت رو بفرمایید.
احتمال زیاد کدها را در جای نا مناسب قرار داید.
تغییرات را به حالت اول بازگردانید.
من بخش تمپلیت قسمت قالب مورد نظر و فایل ایندکس پی اچ پی رفتم دانلودش کردم و باز کردمو کدو درونش گزاشتم دوباره اپلود کردم دیدم صفحه سفید شد الان دوباره کدو از درونش برداشتم و فایل رو در سایت گزاشتمنقل قول:
سایت فعلا مشکلی نداره ... اما کد امارگیر رو نمیدونم چجوری بازرم ک بدون مشکل نشون بده
اینم ادرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل ایندکس و کدتون رو برام ارسال کنید تا بررسی کنم.