سلام
ماژول یا کامپونتی برای نظرسنجی میخواستم ممنون میشم اگر پارسی باشه
نمونه هم در انتهای[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت هست ببینید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ماژول یا کامپونتی برای نظرسنجی میخواستم ممنون میشم اگر پارسی باشه
نمونه هم در انتهای[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت هست ببینید
سلام
مي تونيد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده كنيد.
توي انجمن جستجويي داشته باشيد مي تونيد پيدا كنيد
موفق باشيد
توی انجمن برای 2.5 نیستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینکه پارسی نیست
من الان نصبش کردم اما اصلا نمیفهمم چی به چیه
خواهشا نسخه پارسی رو بزاردی بدونیم تنظیماتش و کلا کار کردن باش چجوریه
دوست عزيز اين كامپوننت براي 2.5 بهينه شده
كلمه ي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو اگر جستجو مي كرديد قطعاً به پاسخ سؤال خودتون مي رسيد
ترجمه ي 1.7 اون رومي تونيد براي 2.5 استفاده كنيد.
موفق باشيد
الان من به این لینک رفتم اما نمیدونم کدوم پست رو باید دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدش دانلود کردم چجوری باید زبان رو اظافه کنم؟ مبتدی هستم یکمی توضیح روان تر بدید ممنون میشم
این لینک دانلود داخل پستی بودکه دوستم معرفی کردن شما میتونید ازش استفاده کنید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ad110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس اون قبلی ک نصب کردمو کلا حذفش کنم و جاش اینو نصب کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنده اطلاعی راجب افزونه قبلی ندارم ولی اگر این افزونه ای که بهش اشاره کردید همونی است که میخواستید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ad110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم ک پارسی نیستش کنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ای بابا
آدرس های دیگه رو تست کنید توی اون صفحه
توی امضای من هم آدرس سایتی قرار داره که می تونید از اون استفاده کنید
یک مقدار خودتون هم تلاش کنید!
موفق باشید