سلام
اگه برای کسی با جوملا سایت طراحی کنیم رو هاست لوکال
بعد بخوام بدم به دوستم که رو هاست لوکالش سایتی که ساختم رو اجرا کنه
چه کارهایی لازمه انجام بدم تا با مشکل مواجه نشم؟
توجه کنید فقط هاست لوکال هست
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگه برای کسی با جوملا سایت طراحی کنیم رو هاست لوکال
بعد بخوام بدم به دوستم که رو هاست لوکالش سایتی که ساختم رو اجرا کنه
چه کارهایی لازمه انجام بدم تا با مشکل مواجه نشم؟
توجه کنید فقط هاست لوکال هست
ممنون
سلام
براي انتقال لوكال به لوكال كافيه پوشه ي جوملا رو كپي بگيريد
بعد از ديتابيستون يك بك آپ بگيريد. توجه داشته باشيد كه از ديتابيس بايد بك آپ بگيريد نه از جداول! براي انتقالب به سرور از جداول استفاده مي شد ولي براي لوكال به لوكال ديتابيس مد نظرهست
فايل زيپ+بك آپ رو مي تونيد توي هر سيستمي كه رفتيد استفاده كنيد.
براي استفاده از هم مي تونيد وارد phpmyadmin بشيد و ديتابيس رو ايمپورت كنيد. بعد فايل فشرده رو از حالت زيپ خارج كنيد.( بهتره جوملايي كه توي لوكال هست رو با پوشه ي مربوطه زيپ كنيد)
موفق باشيد
ممنون از راهنماییتون
میشه بگید از پنجره ی زیر تنظیمات چجوری تنظیم بشه تا فقط از دیتابیس بکاپ بگیرم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه با فرمت زیپ اکسپورت کنم برای ایمپورت هم با همین فرمت میشه یا باید از حالت زیپ خارجش کنم؟
برا ایمپورت کردن هم کافیه روی سیستم طرف فقط یه دیتابیس ایجاد بشه؟دیگه یوزر که لازم نیست اد کنم؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
توضیحات مفید بودند ممنون
ولی من طبق گفته ی دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نباید از جداول بک آپ بگیرم فقط خود دیتابیس
حالا باید مد رو بذارم رو db2؟
ورژن جوملا و برنامه ی ومپ هر دو طرف باید یکسان باشه؟
اگه متفاوت باشه کار نمیده؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که طبق آموزش بالا پیش برید با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد.
بهتره که هر دو نسخه یکی باشن اما اگر نباشند هم در صورتی که با پیش نیاز های جوملا سازگار باشند مشکلی پیش نخواهد آمد
یا علی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز میشه راجع به پشتیبانگیری از جداول هم توضیحی بدید؟
آیا نباید از جداول پشتیبان بگیرم؟
مّد روی چه گزینه ای باشه؟