سلام، یه آق مهندس css اینو درست کنه لطفا...:p
joomhost.in/boxbilling/index.php/order/plans?period=1Y
همون طور که میبینید فیلد های دامنه تو یه خط نیستند و اینکه فیلد پسوند دامنه با درست شدن میره به چپ :mad:
com.domain :(
domain.com:o
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، یه آق مهندس css اینو درست کنه لطفا...:p
joomhost.in/boxbilling/index.php/order/plans?period=1Y
همون طور که میبینید فیلد های دامنه تو یه خط نیستند و اینکه فیلد پسوند دامنه با درست شدن میره به چپ :mad:
com.domain :(
domain.com:o
اندازه textbox بزرگه کوچک کنی مشکلت حل میشه
برای راست چین کردن می تونی از(diraction) و float , position و... استفاده کنی
برای قرار alignشدن همونطور که دوستمون گفتن باید width مربوط به input تونو تغییر بدید در حال حاضر اندازش 321px است که اگه 301px بشه مشکل اش حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای راست چین کردن هم مقاله :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید .
تو کلاسهای مورد نظر کد direction:rtl; رو اضافه کنید
باید بگم اینو خودم فارسی سازیش کردم تا اینجا
چرا از ویرایشگرهای مرورگرتون استفاده نمیکنید و فقط یه چیزی میگیدا
مشکل از rtl بودن هست باید direction: ltr به ثبت دومین اضافه شه. خوب برای اینکه اخصاصی باشه و تغییرات کلی رو انجام نده یه کلاس باید تعریف کنیم واسش فکر کنم. لطفا اول امتحان کنید اگه درست شد کدش رو بزارید
برای بالا بردن فیلد پسوند راه های مختلفی میتونه باشه از هر جا بزنی اون جاش میشه ولی من نمیتونم سایز 321 رو تو css پیدا کنم تا تغییرش بدم به 301 !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقدار width بصورت كد php توي تمپليت اين سيستم قرارداره.
توي CSS دنبالش نگرديد
البته كلاسي هم براي اون فيلدنذاشتن
domain[owndomain_sld]
رو توي فايل هاي تمپليت سيستم جستجو كنيد
موفق باشيد
از یه راه دیگه تو css درستش کردم. گفتم که بالا بردنش مشکلی نیست فکر اوردنش به راست باشید.
فایل php رو تو پوشه تمپلیت نمیبینم!!!!
خوب چطور میتونم class جدید ایجاد کنم برایش، اصلا با ایجاد کلاس جدید به فیلد مورد نظر به راست میره؟ فکر نکم، فکر کنم تغییرا باید تو domain[owndomain_sld] باشه که از... نمیدونم والا اگه شما میدونید کمک کنید.
پوشه ي تمپليت نه فايل تمپليت
براي اينكه به css هم اختصاص بديد بايد اون فايل رو پيدا كنيد و اون پارامتري كه گفتم رو توش سرچ كنيد
هر سيستمي براي خودش چيدمان تمپليتي داره و اين تمپليت روبايد پيدا كنيد. اگر سيستم معتبر و استاندارد باشه قطعاً فايل تمپليت داره
موفق باشيد
خوب فرض که من همه فایل های php رو گشتم و اینو پیدا کردم
نقل قول:
<div class="tab_content" id="owndomain">
<fieldset>
<legend>من از دامنه خودم استفاده ميکم و نيم سرورها را نيز بروز خواهم کرد</legend>
<p>
<input type="text" name="domain[owndomain_sld]" value="" style="width: 321px" placeholder="Enter your domain name">
<input type="text" name="domain[owndomain_tld]" value=".com" style="width: 80px">
</p>
</fieldset>
</div>
چیکارش کنم؟:)
حال طبق راهنمايي دوستمون اين كار رو انجام بديد:
الان توي اين كد 321 هست.نقل قول:
برای قرار alignشدن همونطور که دوستمون گفتن باید width مربوط به input تونو تغییر بدید در حال حاضر اندازش 321px است که اگه 301px بشه مشکل اش حل میشه
موفق باشيد