سلام
من از ماژول ARI Image Slider استفاده کردم در جوملا 1.7 میخواستم بپرسم :
چیکار باید بکنم که تصاویرم رو یک سایز نمایش بده. هر کدوم از تصاویرم رو با سایز های مختلف نمایش میده و اینطوری صفحه سایتم رو نازیبا کرده.......
لطفا راهنماییم کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از ماژول ARI Image Slider استفاده کردم در جوملا 1.7 میخواستم بپرسم :
چیکار باید بکنم که تصاویرم رو یک سایز نمایش بده. هر کدوم از تصاویرم رو با سایز های مختلف نمایش میده و اینطوری صفحه سایتم رو نازیبا کرده.......
لطفا راهنماییم کنید.
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز معمولا برای تغییر چنین مشکلاتی باید به مدیریت ماژول ها رفته و ماژول مد نظر را ویرایش کنید و در قسمت تنظیمات و یا پارامتر های ماژول تغییر دهید .
موفق باشید .
سلام میشه دقیقتر توضیح بدید....
چون من ارتفاع و پهنای اسلاید رو هم تغییر دادم ولی سایز عکسام همون طور بوده و با نمایش اسلایدم یک عکس بزرگ نشون داده میشه و یک عکس کوچک و در هنگام نمایش , عکس
کوچکه رو عکس بزرگه میاد و عکس بزرگه از زیر عکس کوچک معلومه........ لطفا راهنماییم کنید.
درود .
دوست عزیز شما در تنظیمات ماژول یک عرض و یک طول برایش تعریف کنید و عکس هایی که ایجاد میکنید بر اساس همان عرض و طول باشد نه کوچکتر نه بزرگتر .
موفق باشید
یعنی باید عکسها رو قبل از اپلود ویرایش کنیم بعد بزاریم توسایت !!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
سپس شما را به مطالعه قوانین انجمن فرا می خوانیم .
معمولا باید برای اسلاید شو ها چنین کاری را انجام دهید .
موفق باشید .