سلام
من افزونه شیر مطالب به سایتهای دنباله فرند فید و گوگل باز رو میخواستم
ممنون میشم بارم بزارید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من افزونه شیر مطالب به سایتهای دنباله فرند فید و گوگل باز رو میخواستم
ممنون میشم بارم بزارید
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیزم افزونه گوگل پلاس ک روی سایت من نصبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخوام مطالبمو به گوگل باز google buzz و donbale و فرند فید شیر کنم و دنبال همچین افزونه ای هستم
سلام
مي تونيد ازاينافزونه ها استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
داداش هیچکدوم این لینکها باری من باز نمیشه هم با وی پی ان هم پی وی پی ان تست کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میدونم لینکها مشکل نداره تا نسف صفحه لود میشه اما کامل لود نمیشه چیکار کنم؟
مشكل از isp شماست!
براي من با پروكسي و بي پروكسي باز ميشه
موفق باشيد
میدونم مشکل از ای اس پی منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه شما یکی از اینها ک کامل هستو همینجا پیوست کنید بارم؟
اين لينك يكمورداز اون پلاگين هاست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]