سلام
من قبلا در ارسال ایمیل همگانی برای کاربران سایت هیچ مشکل نداشتم. ولی الان که میخوام بفرستم با پیغام زیر مواجه میشوم :
نمیتواند تابع فرستنده ایمیل را معرفی نماید.
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتونم این خطا را برطرف کنم. متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من قبلا در ارسال ایمیل همگانی برای کاربران سایت هیچ مشکل نداشتم. ولی الان که میخوام بفرستم با پیغام زیر مواجه میشوم :
نمیتواند تابع فرستنده ایمیل را معرفی نماید.
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتونم این خطا را برطرف کنم. متشکرم
با سلام
از smtp استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
جلال جان خیلی ممنون از راهنماییت . موارد لینک را به دقت و حتی در حالتهای مختلف امتحان کردم ولی این بار با پیغام زیر مواجه می شوم :
خطا در smtp! نمیتواند به smtp هاست متصل گردد.
سلام
اطلاعاتي كه وارد مي كنيد شامل چه چيزهايي هست؟
اين اطلاعات صحيح هستند؟
جز رمز عبور بقيه رو اينجا ليست كنيد
موفق باشيد
به دلیل خاصی اسم سایت را مات کرده ام. اگر نیاز بود میتوانم به صورت شخصی به شما بدهم. متشکرم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من به پشتیبانی سرویس هاستم ایمیل زدم . این جوابو به من دادن :
با توجه به اینکه خطای نمایش داده شده از سمت برنامه شما میباشد متاسفانه امکان پیگیری این خطا از سمت بخش پشتیبانی مقدور نمیباشد. پیشنهاد ما به شما تماس با پشتیبانی برنامه و مشورت با ایشان در این خصوص میباشد.
در صورتی که به خطای سیستمی برخورد میکنید و یا اینکه نیاز به تغییری در تنظیمات هاست باشد با کمال میل در خدمت شما هستیم.
من مطمئنم این مشکل از طرف جوملا فارسیه . لطفا یکی راهنمایی کنه . مرسی
راستی با تنظیم سرور روی SMTP امکان ثبت نام هم غیر خراب شد و خطای دسترسی به stmp میگرفت.
دوست عزيز چطور اينقدر با اطمينان صحبت مي كنيد؟نقل قول:
من مطمئنم این مشکل از طرف جوملا فارسیه
حداقل خود منتوي اين هفته 4بار جوملا نصب كردم و هر بار سيستم ايميل رساني اون رو بررسي كردم و مشكلي نداشته!
مشكل رو توي اطلاعاتي كه وارد مي كنيد يا سرور خودتون بررسي كنيد
موفق باشيد
پاسخ پشتیبانی هاست من :نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdadkey2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل مورد اشاره شما مربوط به هاست نبوده و مربوط به ضعف اسکریپت ارسال ایمیل همگانی پیش فرض برنامه جوملا می باشد. این اسکریپت هنگام ارسال ایمیل، پیام ایجاد شده را به صورت یکجا با تمامی ایمیلهای مقصد آن در یک پیام تحویل میل سرور می دهد. با توجه به اینکه میل به سرور به منظور محدود کردن اسپمرهای احتمالی موجود بر روی سرور به گونه ای تنظیم شده است که یک پیام با بیش از 300 آدرس مقصد را نمی پذیرد و آن را برگشت می زند، با بیشتر شدن تعداد آدرسهای ایمیل موجود در میل لیست برنامه سایت شما، دیگر امکان ارسال هیچ ایمیلی توسط اسکریپت ارسال ایمیل همگانی برنامه جوملا وجود ندارد. با توجه به اینکه به منظور کنترل اسپم به هیچ عنوان امکان کاهش محدودیت آدرسهای مقصد یک پیام از ۳۰۰ آدرس وجود ندارد. برای رفع این مشکل می توانید از یک افزونه ارسال ایمیل گروهی دیگر که برای ارسال یک ایمیل به هر آدرس مقصد از یک پیام مجزا استفاده می کنند بر روی برنامه جوملای سایت خود استفاده کنید. برنامه جوملا از این لحاظ برنامه غنی بوده و تعداد بسیار زیادی افزونه های ارسال ایمیل گروهی رایگان و تجاری برای این برنامه موجود می باشد. حتی افزونه های ارسال ایمیل به صورت زمانبندی شده از طریق کرون جاب نیز وجود دارد. جهت آشنایی با این افزونه ها میتوانید به پشتیبانی برنامه جوملا مراجعه کنید.