-
مشکل جدی با jdownloads
با سلام خدمت دوستان
من از جولا 1.5 به همراه jdownloads 1.82 و alphauserpointes در سایتم استفاده میکنم از دیروز یکدفعه بدون اینکه من چیزی نصب کنم تمام لینکهایی که مربوط به jdownloads بود خراب شد و فقط یک صفحه سفید میاد و هیچ چیز دیگری رو نمیاره
یکی از لینکه ها
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ایراد میتونه از چی باشه
لطفا راهنمایی کنید
-
سلام
شما از افزونه هاي سئو براي سايتتون استفاده كرديد؟
اگر استفاده كرديد اين افزونه روغيرفعال كنيد و مجدداً تست كنيد
موفق باشيد
-
با سلام من هیچ افزونه ای برای سئو نصب نکرده ام و اصلا تغییری در سایت ایجاد نکرده ام که اینجوری شده یکدفه خراب شد
میتونه از تعداد زیاد فایل و پوشه ها در سایت باشه حدود 6000 فایل و 500 فولدر در جی دانلود ساخته و استفاده میشود
به نظر شما ممکنه از سرور باشه چون همه قسمتهای سایت میاد بالا به جز جی دانلود
-
بله - امكانش هست
البته اين دو كامپوننت توي نسخه ي جديد براي جوملا 1.5 هيچ نسخه اي ندادن و باگ هاشون توي نسخه ي قديمي باقي موند
بهتره جوملاتون رو به 2.5ارتقا بديد تا اين مشكلات رونداشته باشيد
موفق باشيد
-
با تشکر از شما من به جوملا 2.5 مهاجرت کردم و نسخه جدید جی دانلود رو هم روی جوملا 2.5 نصب کردم و از جی دانلود قبلی خودم هم پشتیبان گرفتم و بر روی این نسخه باز گردانی کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و هیچ کدام از مجموعه های من ایجاد نشد
چطوری میتونم مطالب روی جی دانلود قبلی رو روی این ورژن انتقال بدم؟
-
ساختار ديتابيس توي جي دانلود 2.5 يك مقدار تغيير كرده
بايد ساختار ديتابيس قبليتون رو به شكل ساختار فعلي درست كنيد و ديتاهاي خودتون رو از ديتابيس قديمي انتقال بديد به ديتابيس جديد
انتقال دستي يك مقدار مشكلهست ولي ديتا ها كامل منتقل مي شن
موفق باشيد