سلام
کدام بهتر است . با توجه به اینکه ج.ملای من 1.5 است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کدام بهتر است . با توجه به اینکه ج.ملای من 1.5 است
سلام
براي داشتن راحتي و امكانات بيشتر پشنهاد استفاده از جوملا 2.5 است.
اما اگر قصد داريد از جوملا 1.5 استفاده كنيد، با داشتن يك جوملا براي هر زبان شما بايد مديريت جداگانه داشته باشيد، اين به معني چند برابر شدن حجم فايل هاي سايت (به ازاي هر زبان) و همچنين كاربران جدا از هم كه نياز به افزونه هاي مجتمع ساز خواهيد داشت.
اما اگر از جومفيش استفاده كنيد، كمي دردسر خواهيد داشت ولي ميتوانيد از يك سايت چند زبانه بسازيد.
در كل بين تمام اين ها من به شما استفاده از جوملاي 2.5 را پينشهاد ميكنم ، چرا كه خاصيت چند زبانگي را به طور پيشفرض دارد.
خوب من نمی تونم 2.5 را انتخاب کنم چون قالب من مورد تایید صاحب سایت شده است. حالا چاره چیست. با جوملای 1.5؟
سلام
پشتيباني از جوملاي 1.5 به زودي قطع خواهد شد.
اگر قالبتون طراحي شده توسط شركت خاصي هست ميتونيد نسخه مخصوص 2.5 رو درخواست كنيد.
با جوملاي 1.5 انتخاب با شماست.
داشتن جوملاي جدا به معني مديريت، كاربران و آدرس هاي جدا هست و همچنين بايد براي هر زبان يك جوملا نصب كنيد و جداگانه تنظيمش كنيد.
استفاده از جومفيش هم مشكلات خاص خودش رو داره، مي تونيد هر دو راه رو امتحان كنيد و بهترين راه حل رو انتخاب كنيد.
قالب من این است. اگر سایتی را می شناسید که 2.5 آن را می فروشد لطفا معرفی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از خدامه. ولی همین قالب را می خوام.
سلام
مي تونيد از همين سايت سازنده بخريد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در اين زمينه به شما كمك خواهد كرد، با اونها تماس بگيريد.
اگر قالب مشابه همین قالب هم شد خوبه.
موضوع اینه که این قالب نسخه 2.5 رو نداره!!!!
لطفا بگید نمی شه دو تا جوملا را روی هاست نصب کرد؟
سلام
بسته به امكانات و محدوديت هاي هاستتون شما قادر خواهيد بود به تعداد دلخواه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روي هاستتون نصب كنيد.
براي مثال ميتونيد يك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در در پوشه اي به اسم fa نصب كنيد و همچنين يك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ي انگليسي در پوشه اي به نام en و براي هر كدام نظر به زبان تنظيمات خاصي انجام دهيد.
با وارد كردن آدرس yourdomain.com/fa كاربران سايت فارسي خواهند ديد و براي زبان انگليسي هم همين مورد امكان پذير هست.
در صفحه اصلي سايت هم كه yourdomain.com هست هم ميتونيد به هر دوزبان لينك بديد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به این سایت برید. نوشته این قالب پوشش می ده جوملای 1.5/1.7 و 2.5 را؟؟؟؟؟؟
سلام
لينكي كه داديد كار نمي كنه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مشاهده بفرماييد نوشته شده كه چه قالب هايي از اين شركت براي كدام نسخه ها كار ميكنند.
اسم قالبتون رو در اين صفحه پيدا كنيد.