مشکل در نمایش مسیر Breadcrumbs
سلام،
من محتوای یک مجموعه (Category) رو در یک صفحه بصورت HTML لیست کردم (به جای استفاده از Category List، یک لیست HTML درست کردم چون شمایل لیست خود جوملا برام کافی نبود) و یک آیتم منو رو به این صفحه پیوند دادم. فرض کنید اسم مجموعه "کتاب ها" باشه، یک منو دارم که اون هم اسمش "کتاب ها" هستش و ارجاع داره به لیستی که دستی درست کردم از مطالب مجموعه "کتاب ها". تا اینجا همه چیز درسته و مسیریاب (Breadcrumbs) اینطوری به نمایش درمیاد:
صفحه اصلی > کتاب ها
حالا اگر در این صفحه روی یکی از لینک ها کلیک کنید، فرضاً روی عنوان "غزلیات حافظ"، مسیریاب در بالای صفحه "غزلیات حافظ" این طوری به نمایش درمیاد:
صفحه اصلی > کتاب ها > کتاب ها > غزلیات حافظ
مشکل من در اینجا تکرار شدن "کتاب ها" است! "کتاب ها"ی اول ارجاع داره به همون صفحه ای که ساختم، و "کتاب ها"ی دوم خود به خود ساخته میشه و یک بلاگ (Blog) از محتویات مجموعه "کتاب ها" رو به نمایش درمیاره! من در هیچ جای سایتم منویی با نمایش بلاگی از این مجموعه نساختم و این صفحه کاملاً خود به خود بوجود میاد!
من اساساً نمی خوام همچین نوع بلاگی از مطالب این مجموعه داشته باشم و می خوام نمایش مسیریاب به این شکل باشه:
صفحه اصلی > کتاب ها > غزلیات حافظ
نمی خوام هم از وضعیت لیست مجموعه خود جوملا استفاده کنم، چون لیستش قابلیت هایی که نیاز دارم رو نداره.
لطفاً منو راهنمایی کنید که چکار کنم که این مشکل رفع بشه.
ممنونم