خطا! نمیتواند فایل xml نصب را در بسته بیابد !!!!
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید،واقعا برام ضروری هستن و خواهشن به تمامی سوالاتم جواب بدین و کمکم کنید
1) قبل از انتقال سرور همه چیز راحت نصب میشد ولی از وقتی سرور رو انتقال دام چیزی نصب نمیشه و این ارور رو میده : " خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد " ، الان آمار سایتم ثابت مونده و تکون میخوره،آمارم زیاد هستش ولی برای روز اول رو نشون میده که ثابت مونده و واقعا یک باگ خیلی بزرگی هستش ...
2) برای آمار خواستم از بوگذر و ... بگذارم رفتم ماژول ها و HTML دستی ولی نمیدونم کجا باید کد رو وارد کنم و پیست کنم . البته وارد Edit Code (یکی از آیتم های ویرایش نوشتاری) میشم ولی به محض اینکه کد رو کپی میکنم صفحه ادیت کد به هم میریزه و دکمه تایید غیب میشه ...
3) برای داناود از کامپوننت جی دانلود استفاده میکنم،بعضی فایل های حجیم رو داخل سی پنل آپلود میکنم و از جی دانلود آپلود نمیکنم فایل های نظیر 1 - 2 گیگ و ... ولی در جی دانلود فقط قسمت Browse هستش که از سیستم آپلود میکنه نمیدونم باید آدرس آپلود شده سی پنل رو کجا باید وارد کنم تا با همون گرافیک و محیط فایل رو کاربر دانلود کنه
4) برای اینکه کاربران نظر بدن و آواتارشون فعال بشه باید چیکار کنم؟ برای آواتار گذاشتن و ... از CB استفاده میکنم ولی در تنظیمات نظرات هم آواتار رو فعال میکنم و باز نشون نمیده ... ، جایی نیست که در قسمت نظرات مشخص کرد که تصاویر رو گالری CB بخونه ؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید :o