سلام دوستان من قالب جوملایی فارسی شده 2.5.4 را خریداری کردم وچون خود جوملا هم در آن بسته بود نصب کردم وقتی وارد مدیریت جولا می شوم بعضی از قسمت ها انگلیسی است آبا می شود کاری کرد که تمام آنها فارسی شود ممنون از شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من قالب جوملایی فارسی شده 2.5.4 را خریداری کردم وچون خود جوملا هم در آن بسته بود نصب کردم وقتی وارد مدیریت جولا می شوم بعضی از قسمت ها انگلیسی است آبا می شود کاری کرد که تمام آنها فارسی شود ممنون از شما
شما بسته فارسی ساز مخصوص نسخه خودتونو دانلود کنید و سپس نصب کنید ببینید مشکل حل میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من من بسته را نصب کردم باید روی پنل مدیریت زبان میروم حال باید چه طور بسته نصبی را ببنم باید چه کنم ؟
منوی افزونه => مدیریت زبان
زبان پیش فرض فارسی کنید
به مدیریت افزونه ها روید و بسته زبان را نصب کنید... سپس در بخش مدیریت زبان ها میتونید زبانتون رو فعال کنید...
من جوملا2.5 را تازه نصب کرده ام ولی در هنگام ورود به صفحه مدیریت پیغام 404 را می دهد لطفا کمک کنید
صفحه ورود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست من به شما خوش آمد می گویم چک کنیدیوزر پس را درست وارد می کنید اگر درست نشد یک موضوع جدا بزنید تا زودتر به نتیجه برسید.
از لینکی که قرار دادید صفحه مدیریت جوملا تون مشاهده میشه (یعنی مشکلی نداره)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh050 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر مشکلی است ابتدا در انجمن جستجو اگر جواب تون رو پیدا نکردید یک موضوع جدید ایجاد کنید.