سلام
ببخشید آیا بلاگین، ماژول یا راهی هست بشود مطالب و عکس ها رو فشرده سازی یا کم حجم کنه، در کل برای سایت های خبری که مطالب و تصاویر زیادی استفاده می کنند
برای سرعت و بازشدن سایت و صفحات.
- با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببخشید آیا بلاگین، ماژول یا راهی هست بشود مطالب و عکس ها رو فشرده سازی یا کم حجم کنه، در کل برای سایت های خبری که مطالب و تصاویر زیادی استفاده می کنند
برای سرعت و بازشدن سایت و صفحات.
- با تشکر
سلام
بله این امکان هست ! پلاگینهایی به این منظور هستند که عکسهای شما را برای صفحه اصلی سایت - متن کامل محتوا - ماژولها اندازه میکنند و تبدیل به حجم های کم میکنند !
اما اگر منظورتون قبل از آپلود به سرور هست بهتره از خروجی for web در فتوشاپ استفاده کنید ! در منوی فایل > اکسپورت > save for web یا یه همچنین چیزی بود اگر اشتباه نکنم :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام مجدد
خیر قبل از آپلود نه، منظور بعد از آپلود چون وقت نمیشه که قبل از آپلود فشرده سازی کرد.
اگر امکانش هست راهنمایی بفرمائید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این چند نمونه رو بررسی کنید ! نمونه های دیگری هم در همین سایت هستند که میتونید مشاهده کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
از نظر شما کدام مناسب تر می باشد
سایت بنده مجله خبری تفریحی و سرگرمی هست، که بیشتر مطالب و تصاویر استفاده می شود و برای همین یک ماژول، بلاگین می خوام که بهینه سازی عالی و مناسبی
در این زمینه کند که نه زیاد باعث کندی سایت شود و نه تغییری بدی در شکل و ظاهر مطالب و تصاویر.
- با تشکر
همه رو نصب کنید ببینید کدوم رو بیشتر خوشتون میاد !! اونی که از نظر شما بهتر بود رو با دلیل اینجا بیان کنید انشاالله در دستور کار تیم فارسی کننده قرار خواهد گرفت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با توضیحاتی که بلاگین ها دادن و نظرات بازدیدکنندگان فکر کنم این مناسب تر باشه
البته من بلاگین Thumbnail for Joomla content، plg_jathumbnail را دارم اما فشرده سازی و.. ندارد.
ببخشید یک سوال داشتم در بررسی آنالیز قالب و سایت بنده قسمت Optimize images و Defer parsing of JavaScript از نظر Grade درجه پایینی هستند، از چه طریق می توانم آنها را بهینه سازی کنم؟
آیا به همین بلاگین قشرده سازی تصاویر ربط دارد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
این grade رو شما از کجا مشاهده میکنید !؟
در کل شما باید بتونید با حداقل فضا کاربر را به مقصد برسانید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
سایت هایی هستند که سایت را آنالیز می کنند.