-
چنتا سوال مهم
سلام خسته نباشید من نسخه 4.6 را دانلود کردم خیلی توپه من حدوده 10 تا سیستم را ارزیابی کردم از نظر منو و سایر موارد کاره شما عالیه
میگم این نسخه انجمن نداره من داخله سیستمم انجمن نیس
راستی یه قالب می خام مثل قالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کدوم قالبه
ولی انجمن واسم مهمه اگه می شه بگید از کجا باید بگیرم بریزم تو سیستم
راستی سیستم اعلام وضع هوا ندارید.
و هنگامی که تو سایت ثبت نام می کنید ایا باید یه باره دیگه تو انجمن هم ثبت نام کنیم.
ممنون میشم
یا علی
-
پاسخ : چنتا سوال مهم
لطفا در همین ابتدا قوانین اینجا رو بطور کامل بخونید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواب همه سوالات شما هم در انجمن بارها بحث شده
SEARCH کنید!!
[quote author=shirazsat link=topic=4389.msg26828#msg26828 date=1169933031]
راستی یه قالب می خام مثل قالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کدوم قالبه
[/quote]
قالب سایت ما هم commercial هست .. اگر خواستید میتونید سفارش بدید براتون قالب طراحی بشه!
میگم این نسخه انجمن نداره من داخله سیستمم انجمن نیس
[/quote]
بارها تو انجمن صحبت شده .. کامپوننت mamboboard ... سرچ کنید!
راستی سیستم اعلام وضع هوا ندارید.
[/quote]
تو مامبواکسچنج سرچ کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و هنگامی که تو سایت ثبت نام می کنید ایا باید یه باره دیگه تو انجمن هم ثبت نام کنیم.
[/quote]
بلــــه ... به هم ارتباطی ندارن
-
با سلام خدمت شما
ورود شما رو خوش آمد میگم.
ای کاش قبل از زدن این پست یه جستجو میکردید.
پاسخ به شما:
1.خیر ندارد.باید کامپوننت های انجمن را نصب کنید که امکانات زیادی هم ندارند .(بهتره که از انجمن مستقل مثل SMF استفاده کنید)
2. قالب سایت مامبولرن مجانی نیست و برای دریافت آن با مدیر سایت تماس بگیرید.
3. برای دریافت انجمن SMF به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و برای پشتیبانی انجمن به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
4.برای سیستم اعلام وضع هوا میتوانید از کامپوننت Eweather استفاده کنید.(برای دریافت این کامپوننت از گوگل کمک بگیرید)
5.چون انجمن SMF از مامبو مستقل از هم عمل میکنند پس باید در هر دو ثبت نام کنید.(اما راهی برای یک پارچه سازی وجود داره که اونم سرچ کنی پیدا میکنی)
یا حق
-
ممنون از پاسخ هاتون دوستان
بنظرتون از کدام انجمن رایگان استفاده کنم که هم مانور خوبی داشته باشه هم فترسی هم امنیت bb خوبه؟
-
همه انجمنا خوبن .. شما به سلیقه خودتون باید انتخاب کنین ;) من SMF رو پیشنهاد میکنم چون هم کار باهاش راحته .. هم بسته ی فارسیش موجوده و هم اینکه با پایگاه داده ها کمتر مشکل داره ! انجمن اینجا هم از SMF هست .. میتونین لینک سایتش رو در پایین انجمن ببینین :)
پیروز باشید !
-
4.برای سیستم اعلام وضع هوا میتوانید از کامپوننت Eweather استفاده کنید.(برای دریافت این کامپوننت از گوگل کمک بگیرید)
من این کامپوننت را پیدا کردم ولی صفحه ی ایران ندارد از کجا می تونم اطلاعات ایران (Local information) رو بگیرم ؟
مثلا این سایت ایران رو داره :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی برای من وقتی صفحه ی ایران رو انتخاب می کنم این جمله نمایش داده می شه :
Location File (.php) for Iran not available!
با سپاس از شما