مشکل یکنواخت چیدمان قالبها..(کمک فوری)
سام خدمت اساتید عزیز و ممنون از سایت پر محتوتون من انجمنای زیبادی سر زدم و جایی جوابمو سریع نمیدادن. من بیشتر با نیوک و ورد پرس کار کردم و قول نصب جوملا واسه یه شرکت دادم .
قالب مد نظر من گلاره و جی پی مدرن هستند اما هرکدومشو واسه من مشکلاتی دارن ...من تمامی پلاگین ها و ماژول های تو پوشه نصب کردم با موفقیت اما نمیدونم استایل قالبم طوری که باید بشه نمیشه منظورم مث حالت تو عکس. نمیدونم چه طوری باید انجام بدم و از کجا تنظیم کنم .
مثلا میخام نظر سنجی بذارم تو User 6 اما به جای اینکه بیاد پایین صفحه میاد قسمت چپ یا راست با اینکه چیدمانشو میزارم روی user 6 یا user 7 یا footer ولی پایین صفحه تماما خالیه ... چکار کنم ؟ ممنون چند روزه گیر این موضوعم کتابچه جوملام کامل خوندم..
عکسشم واستون میذارم دوستان
دمو قالب گلاره [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالبی ک بنده تا الان بار گذاری کردم که مال قالب گلارس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا نمیتونم تو قسمتهای پایینی قالب مث یوزر 5و 6 و 7چیزی بذارم مثل نظر سنجی و ورود کاربران.
اینم همون مشکل تو قالب جی پی مدرن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنماییم کنین باید با کدوم ماژول کار کنم که قالبم بشه شکل قالب اصلی ممنون میشم عزیزان