یک پیشنهاد درباره extensions.joomlafarsi.com
سلام
چند وقتی بیشتر از اومدن نسخه 2.5.4 نمی گذره و طبیعیه که پیدا کردن افزونه های خاص 2.5.4 یا سازگار باهاش، سخت باشه
در این میان، یکی از سایت هایی که طبیعتا عادت به سر زدن بهش کردیم، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است.
نکته ی بدی که من رو وادار به نوشتن این مطلب کرد این بود که متاسفانه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، افزونه ی خاص دیگه ای برای نسخه 2.5.4 در سایت ثبت نشده
(البته ممکنه برخی افزونه های 1.7 با 2.5.4 سازگار باشند، من صرفا از روی جدول اطلاعات مندرج برای افزونه ها دارم بحث می کنم که البته شاید هم با یک بازنگری این آمار کمی تغییر کنه)
بنظرم باید به مطلب از 2 منظر نگاه کنیم:
1- از دید کاربران عادی :
باید پذیرفت که هدایت چنین مجموعه ای (تیم فارسی سازی هسته+فارسی سازی افزونه ها+مدیران انجمن+پشتیبانی از joomlafarsi و mambo و smf و ....+ دانشنامه و ....) بسیار سخت و با توجه به غیرانتفاعی بودن کل کار (که در ظاهر و معمولا اینطوری به نظر می رسد، مگر با درآمدهای جنبی دیگر) کاری بسیار سخت و طاقت فرساست. در نظر بگیریم که این تیم در حدود یک دهه هم در حال فعالیته و هیچ وقت هم متوقف نشده. پس ضمن سپاس، در این بین نباید صرفا متوقع بود و باید آستین بالا زد
2- از دید مدیران تیم:
ضمن توجه به موارد فوق، باید در نظر داشت که نهایتا از دید کاربر بیرونی، مراجعه به مجموعه ی سایت های اقماری تیم با هدف رفع نیاز صورت می پذیرد و تعداد کسانی که صرفا بدنبال کمک به دیگران اند بسیار کم و احتمالا در حد مدیران فعلی انجمن است.
از این رو مدیران نیز لازم است برای حفظ پویایی و همچنین حفظ جایگاه برند قدیمی مامبولرن (و البته برند خوشنام و جدید جوملافارسی) در خصوص سایت افزونه ها فکری اساسی نمایند (در خصوص سایر سایت های اقماری، گاها فعالیت بیش از حد انتظار هم هست که باید مجددا دست مریزاد گفت)
نتیجه گیری:
برای حفظ جایگاه و ارتقای برند جوملافارسی لازم است همگی (به ویژه مدیران) در خصوص بروزآوری سایت افزونه ها و جلوگیری از تبدیل آن به یک انباره ی قدیمی تلاش نمائیم
| ردیف |
سازگاری |
تعداد |
درصد |
| 1 |
1.5 |
31 |
54.5 % |
| 2 |
1.6 |
14 |
24.5 % |
| 3 |
1.7 |
11 |
19.3 |
| 4 |
2.5 |
1 |
1.7 % |
| # |
|
57 |
100 % |
توضیح : تعداد واقعی افزونه های سایت 41 عدد است. با توجه به سازگاری برخی افزونه ها با چند نسخه (مثلا 1.5و1.6 یا 1.5و1.6و1.7) آمار به شکل فوق استخراج شده است