سلام خسته نباشید من جوملا 2.5 رو نصب کردم ولی هر چه مطلب میزارم تو سایت نشون نمیده میشه راهنماییم کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید من جوملا 2.5 رو نصب کردم ولی هر چه مطلب میزارم تو سایت نشون نمیده میشه راهنماییم کنید.
گزینه مربوط به ویژه رو فعال می کنید ؟ مطلب ویژه باشه فقط صفحه اول نمایش داده میشه . چک کنید
ممنونم دوست عزیز حل شد فقط یک کتاب جامع ندارید در مورد جوملا 2.5؟
سلام دوست من خسته نباشید شما می توانید کتاب جوملا 1.5 را مطالعه بفرمایید کار کارتان را راه می اندازد تقریبا شبیه هم هستند
سلام.خسته نباشید.دوستای عزیز من کتاب جوملا 1.5 رو مطالعه کردم حتی فیلم آموزش پرنیان رو هم دیدم کار با جوملا 1.5 خیلی راحتر از 2.5 هست کلا هر چیزی که تو 1.5 گفتن فرق داره با 2.5 مثلا من به راحتی تو جوملا 1.5 مجموعه درست می کنم یا منوی جدید درست می کنم و تو سایت هم نشان میده ولی تو جوملا 2.5 هر چی درست میکنم تو سایت نشان نمی ده نمی دونم باید چیکار کنم.لصفا راهنماییم کنید من چیکار کنم.
با تشکر
سلام دوست عزيز
ميشه لطفا" سوالتونو واضح تر بيان بفرمائيد:
شما مطلبي رو منتشر ميكنيد ولي در صفحه اول سايت ديديده نميشه؟
يا با ساخت وايجاد منو مشكل داريد؟
موفق باشيد
بله همین طوره هر چی درست می کنم تو سایت نشون نمیده.
وقتی شما از طریق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در سایت تون مطلبی را قرار میدید در دو صورت اون مطلب در سایت نمایش داده میشه :
1. اون مطالب ویژه باشه
2. یک منو ایجاد کرده باشید از نوع اون مطلب و مطلبتونو به اون منو لینک کرده باشید
فقط با این شرایط میتونید از مطالب تون استفاده کنید .
مسئله اینجاست که اصلا منو رو هم تو سایت نشان نمیده.من مطلب رو با فعال کردن دکمه ویژه تو سایت منتشر کردم ولی الان مجموعه ها و منوهارو نشون نمی ده.
از چه قالبی استفاده مکنید داخل فایل index.php قالبتون
وجود دارد ؟کد:<jdoc:include type="component" />
آیا از مدیریت ماژولها , ماژول منویی که ساختید را فعال کردید ؟