سلام
سایت من بعضی از لینک ها که داخل گوگل ایندکس شده رو باز میکنم اینجوری نشون میده بهطور مثال
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سایت من بعضی از لینک ها که داخل گوگل ایندکس شده رو باز میکنم اینجوری نشون میده بهطور مثال
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمک کنید
این لینک رو بزنید
و بعد موضوع
چهارشایعه در مورد خانم ها ! بخوانید و باور نکنید
رو بخونید چرا اینجوری نشون میده؟؟؟؟؟
درود .
دوست عزیز قوانین انجمن هم مطالعه فرماید و از عنواین مناسب برای سوال خود استفاده نماید .
دوست عزیز ما وارد سایت شما شدیم اما هیچ چیز غیر عادی مشاهده نکردیم . !!!! مشکل شما چیست ؟
اون لینک گوگل هم که دادید اون مطلب در اون صفحه نبود . !!!!
مشکل خود را با اسکرین شات بیان بفرماید .
موفق باشید .
سلام
مطالب و خود سایت اینجوری نشون داده میشن
فایل ضمیمه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام .
شما از چه مروگری استفاده می کنید ؟
مرورگر خود را تغییر دهید و یا کش مروگر خود را پاک کنید ببینید مشکل حل می شود .
برای ما بدون مشکل نمایش می دهد .
اسکرین شات زیر را مشاهده کنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
نه درست نشد من از فایر فاکس استفاده میکنم کش مرورگر هم پاک کردم اما درست نشد
از سایت شما دیدن کردم مشکلی نداره!
درود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط achil1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز با یک مروگر دیگر تست کردید ؟
با یک ای پی دیگر هم تست کنید .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم مشکلی مشاهده نکردند .
موفق باشید .