-
مشکل در نصب جوملا
سلام من نمی تونم جوملا نصب کنم اپلود که می کنم صفحه نصب بالا نمیاد همش این بالا میاد
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
کسی می تونه برام نصب کنه ممنون میشم
-
با سلام
باید با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید.
از ظواهر پیداست که هاست شما با جوملا سازگاری نداره. ممکنه موردی در تنظیمات هاست شما فعال یا غیر فعال است که باعث چنین اشکالی می شود.
یا علی
-
اون هاست میگه مشکلی در نصب نیست خودشان نصب می کنن ولی پول میگیرن من از اینجا هاست گرفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما می تونید نصب کنید؟
-
این موارد زیاده و معمولا هم ایراد را به کاربر ارجاع می دهند. خودشون به تنظیمات دسترسی دارند به خاطر همین هم میگن خودمون میتونیم نصب کنیم.
پیشنهاد میکنم در صورت امکان هاستتون رو تغییر دهید و از میزبان های معتبر و سازگار با جوملا مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
-
والا من وردپرس نصب کردم ولی کار باهاش بلد نبودم پاک کردم ولی جوملا و نیوک نصب نشدن گفتم میگه مشکلی نیست شما نمی تونید نصب کنید؟
-
وقتی ایراد از طرفه سروره من چطور برای شما نصب کنم؟
-
ولی وردپرس نصب می کنه چون با وردپرس اشنایی ندارم گفتم جوملا نصب کنم یعنی نمی شه کاری کرد؟
-
سلام
دوست عزيز من هم توصيه ميكنم كه هاست خود را عوض كنيد
چون مهمان نوازيشون از هم اكنون مشهوده
سالي كه نيكوست از بهارش پيداست
معمولا هاست ها خودشون بصورت رايگان هر سيستمي كه كاربر بخواد رو بار اول براشون نصب ميكنند
شما تو تبليغات هاست ها يه نگاهي بياندازيد اكثرا مورد بالا را تبليغ ميكنند
موفق باشيد