سلام
یه سری از قالبهای جوملا رو مامبو درست لود نمیشن
برای تبدیل قالبهای جوملا به مامبو باید قالب رو چطوری دستکاری کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
[quote author=رضا / eza® link=topic=4431.msg27039#msg27039 date=1170085641]
سلام
[/quote]
این مشکلات از css منشا میشه .. باید تگ های جملایی مامیویی بشه !
اكثر مشكلي كه هست در كلاس منو ها هست !
بايد اونها رو درست كني.
سلام
من css قالبم رو نگاه کردم و مقایسه با css تمپلتهای مامبو
لطفا یه سری نکات نمونه رو بهم بگید که مثلا این کلاس رو تو قالب جوملا چطوری به کلاس مامبو تبدیل کنم؟
قالب من رو مامبو فقط منوی بالاش لود میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رضا جان قبلا درباره موارد فوق صحبت شده.
تبدیل بعضی # ها به .
و
تعویض h3 & h1 یکی از راه های فوق هست
که نیازمند کار، تجربه و پشتکار هست ;)
دورود !
مشکل من به CSS ربطی نداره و مربوط به index.php میشه ! گویا در index.php متغیری فرا خوانده میشه که قبلا تعریف نشده ! و در هنگام بار گذاری زمانی که سیستم به این کد میرسه از بار گذاری ادامه صفحه باز می ماند . با حذف این کد ، ادامه صفحه بارگذاری می شود ولی با دو خطای دیگر رو برو می شود .
لطفا راهنمایی کنید !
کد:Fatal error: Call to undefined method mosMainFrame::get() in C:\AppServ\www\Mambo\templates\ja_teline\index.php on line 238
---------------------------------کد:Notice: Undefined variable: m_menu in C:\AppServ\www\Mambo\templates\ja_teline\index.php on line 238
Notice: Trying to get property of non-object in C:\AppServ\www\Mambo\templates\ja_teline\index.php on line 238
:دی . برای انجام این ابتکار ( حذف کدی که در ابتدا موجب خطا می شد) کلی به مخیلاتم فشار آوردم !
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید !
اتفاقا همش به همون CSS مربوطه !
راه حلش هم که اون بالا توضیح دادن
من تست کردم جواب هم داد
به طور کلی یک توضیحاتی بدم
تمامی موارد بالا درست و بجاست اما حیلی از قالب های جدید که طراحی میشن برای جوملا دیگه با تغییر در سی اس اس به مامبو تبدیل نمیشن
دوستان در خیلی از موارد در کدهای به کاررفته نیز باید دست کاری هایی بشه که از گفتن اون ها چون مربوط به برنامه نویسی میشه معذوریم
در هر صورت بیشتر موارد تغییراتی است که در بالا ذکر شد اما تغییر کدها نیز گاهی اجباری می شود .
دوست عزیز میرحیدری
این قالب نیاز به تغییرات در کدها داره اگر نیاز دارید می تونید با Info مامبو لرن تماس بگیرید تا براتون انجام بشه ja_teline
ja_teline فارسی سازیش نیاز به تغییر کد برای مامبو داره
یاعلی
دورود ! . مجید جان از شما ممنونم . بله در index.php یه سری از کد ها باید اصلاح می شد ، خوشبختانه تونستم درستشون کنم ! . با ja_larix هم همین مشکل رو داشتم ، اما ساده تر بود و راحت تر هم اصلاح شد . باز هم ممنون !