با سلام
من سایت جوملایی را طراحی کردم،و متاسفانه به طور تصادفی پایگاه داده اش که در حد بسیار ابتدایی و فقط برای نصب جوملا بود را پاک کردم.حالا چه کاری میتوانم انجام دهم تا سایت لود شود؟
ممنون میشوم که اگر میدانید سریعتر به من اطلاع دهید.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من سایت جوملایی را طراحی کردم،و متاسفانه به طور تصادفی پایگاه داده اش که در حد بسیار ابتدایی و فقط برای نصب جوملا بود را پاک کردم.حالا چه کاری میتوانم انجام دهم تا سایت لود شود؟
ممنون میشوم که اگر میدانید سریعتر به من اطلاع دهید.
با تشکر
سلام
منظورتون از اينكه پايگاه داده رو حذف كرديد رو ميشه واضح تر توضيح بديد؟
از كدوم قسمت حذف كرديد؟
اگر اطلاعات خاصي در سايت نداريد مي تونيد جوملا رو دوباره نصب كنيد و اگر به اطلاعات ابتدايي نيازي ندارد در هنگام نصب جوملا اطلاعات نمونه رو نصب نكنيد.
من سایت مورد نظرم رو کاملا طراحی کردم و تمام شد.بعد در phpmyadmin به صورت کاملا تصادفی پایگاه داده سایتم را پاک کردم.حالا دیتابیس نداره که لود بشه.حتی یکبار دیگر یک دیتا بیس با همان نام ساختم ولی فایدهای نکرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
تمامي اطلاعات در پايگاه داده ذخيره ميشوند و در حقيقت شما تمام اون اطلاعات رو حذف كرديد.
راه ديگه به نظر من جز نصب يك جولاي جديد وجود نداره.
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا اگر فرض کنیم من میخواستم این سایت رو اول منتقل کنم روی لپتاپ شخصیم بعد لود کنم چه طوری باید پایگاه داده اش رو منتقل می کردم
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید از پایگاه داده تون بکاپ بگیرید و منتقلش کنید
خیلی ممنون از راهنمایتون
لطف کردید