سلام
دوستان خواهش می کنم قالب 2.5 این را پیا کنید. این سایت رایگان دانلود این قالب هست اما برای 1.5 و 1.7 است. من 2.5 رو می خوام.
لينك تجاري حذف شد...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان خواهش می کنم قالب 2.5 این را پیا کنید. این سایت رایگان دانلود این قالب هست اما برای 1.5 و 1.7 است. من 2.5 رو می خوام.
لينك تجاري حذف شد...
سلام دوست عزيز
حالا فوقش هم اگه پيدا نشد، ببينيد با[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آموزشي خودتون نميتونيد كاري از پيش ببريد؟
موفق باشيد
شما می شه این کار را انجام بدید . من می ترسم اشتباه انجام بدم و ناقص بشه! لطفا
لطفا بگید که آیا همه چی باهاش هست؟ که با نصب قالب دیگه احتیاج به نصب جوملا و ماژول و افزونه نداشته باشیم. من خیلی کارم عجله ای هست. خیلی از کارم عقب مونده. لطفا کمک کنید.
سلام دوست عزيز
متاسفانه منم دانش فنيم اونقدر قوي نيست !
اما پيشنهاد ميكنم بصورت جدا و در جاي ديگه اول امتحان كنيد ، اگه جواب داد بعد رو سايت اصليتون پيادش كنيد.
ويا از ساير اساتيد انجمن كمك بخواهيد.
موفق باشيد
دوست عزیز سلام
لطفا در ادامه فعالیت در انجمن برای سوال های خود عنوان مناسب انتخاب نمایید.قالب فوق تجاری میباشد و
**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
در ضمن برای نسخه 2.5 میتوانید به سایت مرجع مراجعه بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.