.ایا ابزاری برای جوملا وجود داره که کاربران بتونن لینک همراه با عنوان ارسال بکنن و این لینک ها به طور خودکار در قسمتی از سایت به صورت پشت سر هم نشون داده بشه؟
اگه نیس کسی میتونه همچین چیزی بسازه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
.ایا ابزاری برای جوملا وجود داره که کاربران بتونن لینک همراه با عنوان ارسال بکنن و این لینک ها به طور خودکار در قسمتی از سایت به صورت پشت سر هم نشون داده بشه؟
اگه نیس کسی میتونه همچین چیزی بسازه؟
با سلام
با استفاده از کامپوننت وب لینک و ماژول نمایش وب لینک که به صورت پیشفرض در خود جوملا وجود داره میتونید این مورد رو ایجاد کنید.
شما میتونید یک آیتم منو بسازید و نوع اون رو ارسال لینک انتخاب کنید.
یک ماژول نمایش وب لینک هم ایجاد و در موقعیت مناسب منتشر کنید.
یا علی
ولی این یزی که شما میگید به دو دلیل برای این کار قابل استفاده نیست
1.لینک ها باید حتما توسط مدیر تایدد بشه تا به نماش در بیاد ولی من میخوام فورا نمایش داده بشه
2.برای ارسال لینک افراد باید حتما در سایت عضو بشن ولی من میخوام هرکسی بتونه ارسال کنه
لطف راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
بالاخره من چه کار کنم؟
لطف کنید جواب بدید
مورد دومی که فرمودید با تعیین دسترسی قابل حله ولی برای مورد اول من خودم راهی پیدا نکردم.
افزونه زیر رو هم بررسی کنید. من خودم تستش نکردم ببینم همینجوری که شما میخواهید هست یا نه ولی از دموش به نظر میاد افزونه قوی باید باشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کمکتون ممنون
ولی این لینی که دادید چندین برنامه داخلش هست و من هم تازه کارم واصلا زبانم هم خوب نیست.
کلا نفهمیدم چی به چی بود
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگه پولی هست بگید تا قیدش را بزنم
البته اگه چیز ایرانی به این شکل باشه و حتی پولی هم باشه حاضرم بخرم
کسی چیزی در این مورد نمیدونه؟