سلام
من افزونه k2 رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور میتونم اطلاعات نویسنده که در پایین هر مطلب نشون میده رو حذف کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من افزونه k2 رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور میتونم اطلاعات نویسنده که در پایین هر مطلب نشون میده رو حذف کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی کنید
سلام.
دوست عزیز به کامپوننت k2 > پارامتر ها بروید و تنظیمش کنید.
موفق باشید.
وارد این بخش شدم ولی هیچ تنظیماتی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi.manian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزيز به هيچ عنوان پست اسپم ارسال نكنيد. حتي اگر عجله داشتيد
به پارامترها بريد و درتب advanced گزينه Enable K2 User Profile رو روي خير بگذاريد
ببخشید ولی با غیر فعال کردن هم اون حذف نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا چطوری می شه که تغییرش بدیم ؟؟
سلام.
دوست عزیز می توانید با سی اس اس ، display آیتم مورد نظر را none کنید. باید کلاس مورد نظر را بدست بیاورید و به جای class در کد زیر بگذارید:
موفق باشید.کد:.class {
display:none;
}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi.manian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواب سوالات را خودم پیدا کردم و هیچ نیازی به تغییر کدها نیست
برای تغییر اطلاعات نویسنده به بخش کاربران k2 می رویم و روی کاربر کلیک می کنیم و اطلاعات آن را ویرایش می کنیم.
و برای نشان ندادن آن در هنگام ساخت مجموعه گزینه های نمایش اطلاعات نویسنده را غیر فعال می کنیم
باز تشکر می کنم از دوستانی که پاسخی برای این تاپیک دادند
ارادتمند